Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızı kendime nasıl aşık edebilirim?

Sevdiğim kızı kendime nasıl aşık edebilirim?
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam beyler ve bayanlar sevdiğim kız ile benzer bahçede oturuyoruz yani evlerimiz aleyhinde karşıya ben kızdan hoşlanıyorum fakat o benden hoşlanıyor mu bunu hiç bilmiyorumOnun benden hoşlanması için ne yapmam gerekir azıcık utangaçımKızı azıcık gözlemledim her zaman bahçede kedi filan seviyor anladığım kadarıyla hayvanları seviyor destek edermisiniz?

Similar threads

merhaba arkdaşlarım başlıkta da belirttiğim gibi, bir kız var o kızı seviyorum çok namuslu bir kız ona isimli kolye almıştım ağustos ayında kıza hediyeyi saptamak şans olmadı doğum günü hediyesi almıştım ona, armağan aldığımı biliyor fakat ne aldığımı bilmiyor sadece dediğim gibi kız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba demek istiyorum ilk olarak 10 derslik öğrencisiyim Benim uzun zamandır sevdiğim bir kız var Geçen sene bu kızın sevdiği birisi vardı bizden bir yaş büyük onunla ne yaşadılar bütün bilmiyorum fakat çıkmadılar ve bu erkek çocuk bunu başkasına tercih etti Bende o senenin yazında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
sevdiğim kızı kendime nasıl aşık ederim sevdiğim bir kız var ama bana kesintisiz seni bir kardeş gibi görüyorum aramızda birşey olamaz diyor ama ben ona deliler gibi aşığım aklımdan gece gündüz hiç çıkmıyor o böyle dedikçe kendimi daha fazla kötü hissediyorum nolur bana destek edin onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt