Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevdigim kızı kırdım

sevdigim kızı kırdım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aynı iş uygun çalışıyoruz kızı çok seviyorum lakin hemen olan öfkeme etken olamayıp kızı cok kötü azarladım yanıma geldi senlen hersey bitti dedi bir hırsla aksam oldu içimden geldigi gibi özür mesaji attim lakin yanıt yok meslek uygun soyunma odasında karsılastık ona baktım bana gülümsedi lakin sonradan bitmiş özür dilerim dedim senden fakat bana adımlan birlikte hazır dedi ben ne yapcamı sasırdım ama asansörde dikkatimi ceken bir sey oldu telefonunu kurcalıyordu ve saçma uygulamalara giriyordu mesaj atyor zannetim fakat telefonu acıp kapatıyordu kız bana cok kavgalı bana bugun yine zıt davrandı sesimi cikartip bir sey diyemedim ama anlattıgım hikayelere gülüyor lakin suratı bana bes karıs arada bazen arkam dönük oluyor kafamı cevirdigim anda kafasını ceviriyor ve ben ne yapcamı bilmiyorum 2 gündür uyuyamıyorum mesaj atcam cevap gelmiyecek tamamen sinirlerim bozulacak hay dilim kopsaydıda terslemeseydim