iltasyazilim
FD Üye
Daha önce de benzer şeyler yazmıştım1 ay kadardır sevdiğim kıza açılamıyorum ve aşkım her geçen gün daha da büyüyor iyice bağlanıyorum bu kızaKızla önceden sadece arkadaştıkKız bana mükemmel davranıyorduEn minik bir fena diyalog geçmedi aramızda en ufak bir hakaret bile etmedi bana şu belli başlı kadarİlk kız benimle konuşmaya başlamıştı ve her zaman o diyaloğu başlatan isimdi çünkü ben fazla utangacımGitgide samimiyetimiz azalmaya başladıHatta iki ay dek bir zaman kız benimle tek sözcük bile konuşmadı(Hatta bir keresinde en üst kata kadar beraber meren çıkmıştık tek sözcük etmedi)Bu süreçten sonra kız yeniden benimle konuşmaya başladı fakat eskisi gibi arkadaş canlısı değildikBu arada benim bu kıza olan gösterme açım aniden bire değişti ve başka bir gözle bakmaya başladımArtık daha da utangaçtımBir keresinde kız yanıma oturdu ben ise ÖKKÜZZ gibi durdum ve yine aramızda hiçbir diyalog geçmedi23 hafta oldu tık değil acaba noldu?Koridorda sırça kenarında oturma gibi bir alışkanlığım var arada sırada kızla yalnız kalıyorum koridorda ama yine bir şey yok fazla seviyorum bu kızı yalnızca onunla yalnız kalabilmek gerizekalı gibi tek başıma sırça kenarında mülk mülk oturuyorum ama bir b*k söyleyemiyorumAcaba kızla konuşacağım zaman Niçin 3 haftadır benimle konuşmuyorsun?diye sorsam mı?Ben bu kızı fazla seviyorum başka hiçbir erkeğin sevemeyeceği kadar