Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızın anne-babası durumu öğrenmiş, ne yapayım ?

Sevdiğim kızın anne-babası durumu öğrenmiş, ne yapayım ?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bugün arkadaşlarla oturuyordum, 67 arkadaşı ile yanıma geldi başta azıcık oyalandılar, otururken duyduğum kelimelerden bazıları şunlar; 'Kız ben söyleyemem, sen söyle' 'Bende demem' 'Hadisene ya' Her neyse içime tak etti önümde defalarca konuşmaları, kalktım onlara içten yürüdüm Bu sefer benden kaçmaya başladılar Oturduğum arkadaşlarımdan birini yanlarına gönderdim Şunu söylemişler:

''Babam ve annem onun söylediklerini duydu, arada yanıma gelip beni yoklama ediyorlar Ona söyle bundan böyle ben kabul edemem, olmaz Eğer onuda görürlerse durumlar karışır !'' gibisinden laflar Yanında dışarı giden arkadaşda bütün dost, anlamamış öyle Anlattıkları böyle Benim açımdan bir sorun olmaz, oluşturacağı en fazla şey beni rezil etmek olacak, razıyım Fakat yandığım şey şu arkadaşlar; benim yüzümden kızın hayat düzeni bozulacak, kıza acıyorum, onun üzülmesini istemiyorum Hiç istemiyorum Ve galiba da ona baskı yapıyorlar, dayanamıyorum böyle bir duruma Sessiz, eli kolu ast durmak insana fena koyuyor Ne yapmalıyım ?, söyleyin ne yapayım ?