Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kızın babasıyla tanışma

sevdiğim kızın babasıyla tanışma
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşLar uzun uzun yazmıyacağım sevdiğim bi kız var yaklaşık 7 aydır çıkıyoruz babası iLe demin tanışmadık annesi beni tanıyo fakat babası böyle tanışma mevzularına biraz zıt bi adam kıza da ben herşeyi biliyorum birazcık daha bende kalsın bildiklerim fln diyo korkutma bazında buna nasıl bi çözüm bulabilirim bi takviye arkadaşlar şiddet durumdayım

Similar threads

Başta merhaba Direk konuya geçiyorum Şimdi bi kız var ben bunu çooook seviyorum 2 buçuk 3 aydır bi tanışıklığımız var kızlaöncelikle 15 senedir çok yakın olan bi arkadaşım var bu arkadaşım benim kızın en iyi arkadaşıyla çıkıyor kızların ikiside eski arkadaşmış neyse ben 2 ay önce bu kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
slm arkadaşlar azıcık karısık bır durum lakin inş anlatabılırım benım sevdıgım kıza en iyi arkadaşı olan ve benım kardeşim gibi gördüğüm kız ıle onu sevdıgımı caktırmadan söylemesını ıstedım ama benı kardeşi gibi görüyormus ws ws we o zmnlar bana kırılmıstı konusmuyordu hatta numaramı sıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bizim okulda okuyan birisinde aşık oldum Ben 9 sınıfım o ise 12 sınıf aramızda 2 yaş var Onu sevdiğimi biliyor bundan sonrası için yardım istiyorum hemencecik anlatayım: sevdiğimi bir dosya halinde söledim yani dosya tuttum onun için arkadaşlarım da verdiler ona Sonra 3 hafta dek bişey olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
selamlama baylar ben lise 1 e dışarı giden birisiyim bir kız var onu sahiden seviyorum sınıf arkadaşımdan felanda takviye aldım nasıl yaklaşmalıyım konusunda kız öncelikle ilk günlerde kimseyle konuşmayan birisiydi ben bununla yavaşça muhabbete girmeye başladım işde birgün oldu msj attım sonraki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt