iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar bende yardım istiyorum kız benden 1 yaş ufak ben lise 2 yim o 1 okula daha yeni geldi ve ben bundan çok hoşlandım onların katına inip tenefüslerde fln kesiorum kızı oda anladı kestiğimi,fakat onun beni beğenip beğenemediğini iyice anlayamadımMalesef fakat onun sevgilisi var:S ben ona dikdik bakıyorum oda bana tepede olan dikey bakıyor bu ne kavrama geliyor lütfen söyleyinHergün ağlıyorum ve bunun bundan böyle bir neticeye varmasını istiyorum ama şu lahza için pek gözükmüyor bazılarınız bana kızıcak sevgilisi olan birine bakma diye fakat elimde olan bişey yok icabında lise bitene değin beklerim ayrılmalarını lütfen biri bana yol göstersin bunlara birbirini tanıştırıp çıktılar benim gibi severek yok bunuda eklemek istiyorumİnsan sevmediği yada en azından hoşlanmadığı birini o seni kesince niye oda ona benzer şeyleri gösterirki? o koridorda yürürken onun yanından geçiyorum gözlerime dikey tepede olan bakıyor bu ne kavrama geliyor lütfen birileri bana kafayı yemeden açıklasın lütfen cevaplarınızı ciddi bir şekilde verin !!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.