Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızın eski sevgilisi ? (1 aydır konusuyoruz birincil defa konusmadık bugün)

Sevdiğim kızın eski sevgilisi ? (1 aydır konusuyoruz birincil defa konusmadık bugün)
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bir kızla 1 ay önce mektep etkinliginde tanıştık daima ilk atakları o yaptı kendini tanıtma fln tanıştığımız günden 3 4 gün daha sonra tatile gitti o günden beri face + telefondan süreki konuştuk 1 aydır her gün en az 3 4 saat konuşmuşuzdur bazı günler bütün gün boyunca konuştuk Eski sevgilisi bundan ayrılıp başka kıza gitmiş ama ben onu unutamıyorum huyları fln aklımda diyor bir kaç nasihat verdim düşünücem diyor lakin hala benzer 1 hafta önce onu sevdiğimi söyledim o bana emin bir cevap vermedi beni sevip sevmediği hakkında 2 gün daha sonra seni hoşlanmak istiyorum dedi istemekle olmaz fakat dedim bu ayrı birşey fln dedim dogrusun diyor fakat ona sürekli karışıyorum kıskanıyorum fln söylüyorum ona onu seven cocuk varmış onla konusmuyor lakin yinede telini facesini fln sildirttim zar şiddet(cocugun üzülmesini istemedigi icin zor kullanarak sildi) En son dün aksam konustugumuzda bir ünlünün konseri varmıs ordayken telefon etmiş şarkıyı dinletmiş eski sevgilisine hem içmiş kız Sordum niçin diye bilmiyorum fln diyor seviyormusun halan dedigimde tam birşey söylemiyor bu sabahta msj attım cevap vermeyice aradım 2 kez reddetti telefonu ilk defa sunu dedi Kafamı toparlamam gerekli sora konusalımmı dedi 1 Saat sonradan sordun noldu kötümüsün fln diye hiç cevp vermedi boşver fln dedi ve denize gitti bende mesaj attım konusmak istemiyorsan söyle aramayızdedim bunu daha öncede dmeiştim ama şunu demişti hayır istiyorm sen bnm için fazla önemlisin

bu durum bugün oldu o mesajıda 7 saat önce attım cevap vermedi

sizce ne yapmalıyım sabredip beklemelimiyim yoksa mesaj atıp veya aramalımıyım ??? biz her gece fln kesintisiz konusurduk birincil kez böyle oldu çok kötüyüm içim içimi yiyor ve aşığım ona yaş17

858,496Konular
981,831Mesajlar
29,879Kullanıcılar
babasknSon üye
Üst Alt