Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızın kaldığı ikilem !

Sevdiğim kızın kaldığı ikilem !
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhabalar sevgili nicealem üyeleri ve aşk doktorları

Acilen konuma şöyle bir antre yapmak istiyorum

20 yaşında ikizler burcuyum bir kızdan fazla derece hoşlandım ve telefon numarasını alabilmek için bile türlü çabalara girdim En son abimin nişanlısının bunun komşusu oldugunu duyunca telefon rehberinde olabiliceği mantığı ile takriben 1 ay sonunda aile yemeğinde abimin nişanlısı ( yengem ) ' in telefonundan numarayı aldım ve bir hafta daha sonra mesaj atabildim tepkisinden cok korktum Benim oldugumu az cok tahmin etmin ve konusmaya başladık herşey cok güzel gidiyordu baya bir sohbet ettik , aradan süre geçtikce bazen ağız dalaşı ediyorduk hatta en son siyasi olaylardan nedeniyle gezi parkı olaylarından dolayı kavga ettik hatta konusmadık bile daha sonra kendisi mesaj atmıstı cok sert davrandıgını ve özür dilediğini söyledi bende benzer şekilde karsılık verdim bu zaman cercevesinde konusuyoduk bir ara neredeyse 1 2 hafta kadar hiç konusmadık fakat abimin düğününde bir fazla defa bakışıyorduk kaçamak bakışmalar , kendisini mağdur durumda bırakmamak için dansa kaldırmadım facebooktan benı dansa kaldırmadın cok kırıldım falan dedi güldü bende böyle böyle diye söyledim şaka yapıyorum falan dedi

Her neyse
Bu Gece Baya Bir Agresifti Ve Konusmalarımız Tıpkı Su Sekilde
(+) Kız
() Ben

geliyorsun ve niye yazmıyosun peki ?
konusmak istemiyosan sole
yazmam

+ hep ben mi yazıcam?

ben yazıyorum her zaman arada sen yazsan ne değişir ?

+moralim bozuk

neden ?

ozuk işte boşver

anlatırmısın ? karşında seni ömür boyu kulak vermek isteyen bi insan duruyor bunun sende farkındasın ve susmanı senden isteyemem
Anlatıcaksın Dinleyeceğim
+ömür boyu bekleme beni

ne diyorsun neden bahsediyosun ?
ne saçlamıyorsun sen ya
ne dediğinin bi farkına var
ne yapmaya calıstıgını söyle

+sadece diyorum oysa beni sevmekten vazgeç
neden senden vazgeçeyim
vazgecmem için bir sebeb söyle ve gecerli olsun

+sadece sevme diyorum bu kadar

neden beni cıldırtma bak zaten deliyim bana delilik yaptırtma gece gece

+ya yaralamak istemiyorum seni bak anlıyor musun? İmkansız yani bilmiyorum imkansı gibi ve seninle konuşarak yarı daha artı ümit verdiğimi hissediyorum
üzülüceksin diye korkuyorum

Açık sözlü olsana böyle daha cok kırıyorsun
İstemiyorum diyeceksin
De hadi

+Ya neden böyle yapıyorsun ya!!

senın gözlerinden herşey anlaşılıyor kendini kandırma
kendine karşı içten ol bu konuda

+ne anlaşılıyor benim gözümden ??

konuyu çevirme bana anlatmak istediklerini söyle
cesaretli ol
dinliyorum

+Değilim işte cesaretl filan değilim anlayamadın mı hala
bende şu kadarcık yiğitlik olsa bunlar olmaz
dinlemek istediğin kelime istemiyorum sa eğer
bitmiş istemiyorum o vakit

Bunu kendi isteğiyle yazdıysan son defa soruyorum
Dönmemek üzere gidiyorum bu konuda son kararın son sözün bu mu ?

+Bak pişman olucaksın
ne dönmemek üzere ya?

şuana dek hayatımda yaptıgım hiç birşeyden pişmanlık duymadım
İstemiyorsan seve seve bana söylesene bunu allahını seviyorsan bana söyle ya

+Konuyu kapatalım adi konuşalım lakin lütfen bana seni seviyorum filan deme

kusura bakma yalan söyleyemiyorum
kararını vermişsin zaten
bana susmak düşer
ama bbunca zaman daha sonra
bir takım şeyleri
hatırlattıgın için teşekkür ederim
Aşk için savaşıcaksın
olmuyorsada kadardir

+Bak hayır

+Benim seninle tanışmadan önce konuştuğum biri vardı, beni çok seviyor, ben varsayım etmezdim böyle birşey olucağını ama bende onu seviyordum
daha sonra sen çıktın birdenbire
ve ben şuanda girdaptayım
canım acıyor

+Birde şöyle birşey var o başka şehrde
+ilginç olan senin hakkında düşüncelerim değişti yani ilk mesajlaştığımız gibi değil

Sonucunuda söyle

+ sonucu filan değil netice bu ben herşeyi söyledim sonucu sen seç yani çıkartıcam o aman diyorsan çıkart
ben sana dedim biz olmasakta
kal dedim
gerçekten şuanda senin yanıt vermen laım
gerekli

Kalırsam ne değişicek ?

+ konuşucaz arkadaş kalıcaz sonuçta birlikte bir arayada gelicez
fakat en ince ayrıntısına kadar ilişkini kesersen
ben birdaha bakamam suratına bil
yani bunu mu istiyorsun birbirimizi tanımıyor gibi yapalım

eğer onu seviyorsan oınu istiyorsan seçimi sen yapıcaksın
ben değil

+ Ben yapamam açıkcası söyliyim ben her ne dek sevgili anlamında olmasamda senin gibi iyi bir insanı tanıdım

+ ben senın üzülmene dayanamam konu her ne olursa olsun
ama dogruyu yanlışı karar verebilicek birisin
bi yüzden
bir karar alman gerk

ya ben düşündüklerimi söyledim
onu seviyorum ama seni kaybetmek istemiyorum dedim

ya ben seni kaybetmek istemiyorum ama, sen fazla iyisin fiilen içtenlikle söylüyorum Biz seninle sevgili olalım ya da olmayalım hiç önemli değil
Fakat bana alt kalma diyorum
yani benden sonradan başkalarıda çıkar
karşına bunları kapatma

+Kapanırsa kapansın istemiyorum kimseyi sen olmayacaksan kimse olmasın istemiyorum

işte bunu yapmanı istemiyorum
olmadığını düşün
hiç kimse olmıcak mı
?
böyle olmasın yeni kişilerin önünü kapatma
benim yüzümden hele oysa

+kapansın işlenmiş mı ? benim istediğim olmayacaksa diğer gelenlerin !
İstemiyorum kimseyi senden başka
Evet seni dinliyorum
Cevabını ver bana
Ya biz biz olucaz yada olmucaz

hiç olmucak yani
olmıcaksa hiçbirşey olucaz o kadar mi

en sevdiğim insanı başkasıyla paylaşamam mutlu olmasını istiyorsam hayatından adamakıllı cıkarım

ben iyi değilim şuan çıkıcam sonra konuşalım tamamlanmış mı

+Bana zaman verir misin
bak anlamıyorsun aslında kötüyüm başım dönüyor

kötü değilsin , doğrusu cok iyisin benimle konusurken daha mutlusun işte

+çıkmak istiyorum yatıcam

benden zaman neden istiyorsun

+düşünmek kafamı derlemek için

Yani ben okulu bitirdim şuan askerliğim tecilli ve seviyorum aslında sizce en mantıklı olan nedir ne değildir ? Eğer olumlu cevap gelirse birbirimizi tanımak için 1 sene daha vazgececeğim olmassa kaderimizden deyip gideceğim ama dogru olan nedir ?