Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdiğim kızın kankasıyla tartışma ettim üstüne üstün diğer taraftan dayak yedim :S çok fena mrl

Sevdiğim kızın kankasıyla tartışma ettim üstüne üstün diğer taraftan dayak yedim :S çok fena mrl

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya arkadaşlar benim hoşlandığım bir kız var biliyorsunuz bunu zaten bunun kankasıyla biz atışıyoruz kankası erkek (kankasının en yakın arkadaşı da benim hoşlandığım kıza yazıyor) kankası geçenlerde bana msn de küfür etti daha sonra biz bayağa bir msn de tartıştık sonradan oysa gün ağız dalaşı edicektik korktu kaçtı yanımdanBen bu benim kıza yazan çocuğu dayak atmak istiyordum bir kolye olayı oldu sonra bana fırsat doğdu die çocuğa tam dalıcaktım msn de küfürleştiğimiz çocuk yani benim kisinin kankası bana diklendi sonradan birazcık tartıştık o bana tekme attı ben tam ona dalıcaktım sınıftakiler beni ayırdıEn sonunda geçen gün arkadaşlardan biri kavga da kim yendi diye raslantı benim kisine sorunca benim kisi ( daha ilanı aşk etmedim sadece arkadaşız) cocuğun adını verdi o dediBen yan fıtırdım sonra bugün de bir kavga ettik bütün dövücektim çocuğu yeniden sınıftakiler beni ayırdı onlar beni tutarken o çocuk benim suratıma bir kaç sefer saydırdı emrindeki ben de o arada şoka girince yüzüme bir yumruk daha yedim gözüm morardı kıza rezil oldum :S bide sınıfın en güçlülerinden biriyim tüm sınıfa okula rezil oldum okula gitme isteğim kalmadıKızla konuştum bu burda kapanmaz fln diye o çucuğu fazla kirli dövecem diye fakat bundan böyle gözümüz morar dı , kızın kankası havalandı , kızın gözünde garip düştüm , hocalara rezil oldum ve sınıfa rezil oldum :S ne yapıcam sizce bu azıcık aşkla ilgili bir konu olduğundan buraya yazdımTeşekürler

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt