Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim Kızın Söyledikleri..

Sevdiğim Kızın Söyledikleri..
0
142

Similar threads

Beyler bana hiç bir zaman karşılık vermedi cunku kız defalarca gecmiste yaşiyordu sanırım unutamıyordu onu sana baht versem denesek birseyleri yüze gülücü olur üzerim seni diyordu bende senden gelicek üzüntüye bile razıyım ilk basta tabiki hemen beni sevmeni beklemiyorum zamanla birseyler olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar uzun bir yazı olcak lakin lütfen okumanızı istiyorum çok şiddet durumdayım Arkadaşlar 2 yıl önce okul seçiminden kaynaklandıgını düşünüdügüm bir sorunum var etrafımda ne beni soran merak eden ne konuşan arkadaşlarım ne sevgilim hiç birşeyim değil fakat okulda gördügüm mektep sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaşlar Geçen sene tam 7 buçuk ay bir kızın peşinden koştum Onu çılgın gibi seviyordum Her yolu denedim lakin bana defalarca '' çok iyi çocuksun '' diyip kesip atıyodu En son 4 buçuk ay önce mesaj atmıştım ve bundan böyle mesaj atma demişti O günden bu yandan hiç bir irtibat olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Lütfen destek edin sizden tek isteğim bu sevgili 2019 ailesi buraya mesajımı gözyaşları içinde yazıyorum !:'( Yaşım 16 sevdiğim kızda 16 yaşında Fakat beni sevmiyor :'(:'( Onun peşinden bütün 7 sınıfdan beri koşuyorum unut beni diyor fakat hatırından çıkmak basit yok diyorum :'( Ne yapsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
SELAM ARKADASLAR GELGİTLİ Bİ KIZI SEVDİM Bİ YERE KADR ELDE ETTİMDE FAKAT BİLYİYOM HAYATIMIN HATASINI YAPTIM GÖNDER BIRINCIL INKAR EDŞİNDE HAYIR YEDİKTEN SONRA KABUL ETMEMELİYDİM KABUL ETTİM VEDE BASIMA NELER GELDİ AŞAGIDA ben tekrar tekrar çevremdekilere güvendim sorunda burda dost dediğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt