Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SevdİĞİm kizla bitmiş baŞliyoruz.. Neler yapabİlİrİm kendİmİ ona sevdİrmek İÇİn??

SevdİĞİm kizla bitmiş baŞliyoruz.. Neler yapabİlİrİm kendİmİ ona sevdİrmek İÇİn??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
başlıktaki gibi kızla yeniden başlıyoruz kız bana 1 hafta önce hissettirdi bu duyguyu tekrar tekrar yanına olup defalarca onunla olacağıma söz verdim kendi kendime ama samimiyet ve bakışmalar değil nadiren kalem yürütüyo benden öyle bu vesileyle kızı bir kere qRs maçına götürmüştüm emrindeki sınıftan bir takım kişilerde vardı bu maç olayını o kadar sevmiş bana soruyo ne zaman maça gitcez diye bende dedimki valla bilmiyorum ama yürüye yürüye gideceğimiz muhakkak dedim o da birazcık güldü ast böylece yolu yürümek enayi işidir diye

pardon yazmayı unuttum :S birgün okul çıkışı kız beni arıyodu işte bende onun yanına gittim fakat beni aradığını bilmeden kız dediki bende seni arıyordum kalemini unutmuşsun deyince bir lahza göz göze geldik kalemi aldım kankamda oooo işi yürütmüşsün dedi alt doğalca bende sakın bozma dedim

sonuçta ben bu kızın peşinden koşuyorum fakat o bilmiyo çünkü ona daha önce diğer biriyle çıkıyorum dedim

BEN BU KIZA YAZIN AÇILMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR SORUN OLUR MU??

858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt