Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızla dostluk durumum

Sevdiğim kızla dostluk durumum
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk önce kendimi tanıtayım 21 yaşındayım üniversitede okuyorumDaha önce kız arkadaşlarım oldu oysa hiçbiriyle uzun süren önemli bir ilişkim olmadı yani her zaman karavana olduacilen konuya gireyim

Benim dünyalar tatlısı sevdiğim bir kız var benzer sınıftayız onunlaKızı çok seviyorum ve kıza bunu anlattımbir kafeye gittik ve hoş güzel anlattım duygularımıKız arkadaşlığımızın bozulmasından seni kırmaktan korkuyorum şuan için dost kalalım dedi sonradan konuşalım bu konuyu dedi ve geçiştirdiBende ondan sonra kızla bu konuyu hiç açmadımNeyse aradan şuan için 1 seneye yakın geçti ve kızla aramız çok iyiKızla konuşuyoruz,mesajlaşıyoruz,ders çalışıyoruz,sinemaya gidelim diyorum hayır demiyor geliyor,şuraya gidelim diyorum kırmıyor geliyorAma sanırım dost olarak görüyor beniAma benim içimde fırtınalar kopuyorNormalde başka bir kız olsa hiç düşünmeden şimdiye dek 10 kere daha gidip konuşmuştum ama bu kızla 1 kez konuştum yeniden da bu konuyu açamıyorumBende arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum her ne değin kızı sevsemde onun dost olarakta olsa benim yanımda olmasından mutluluk duyuyorum onun bir gülümsemesi bile yetiyor benim için
Hemen bir paragraf daha yapalım ve yavaş yavaş sorularıma içten geçelim giderken konu epey uzun oldu inşallah sıkılmadan okursunuz şimdi kızın aşık olduğunu biliyorum ancak kime olduğunu bilmiyorum bu da elimi kolumu bağlıyorBana aşık olsa kesin eder diyorum lakin bazende kızlar ağırdan alır diye düşünüyorumKız benimle konuşurken aralıksız gözlerini kaçırıyorYani ben gönder onun gözlerinin içine odaklanıyorum fakat o kesintisiz konuşurken bana bakıyor fakat sürekli gözünü kaçırıyor benden Sevse gözlerini kaçırmazdı sanırım değil mi nadiren derste filan bana baktığını görüyorum fakat göz göze gelince derhal yüzünü çeviriyorNormalde bağlı yanlamasına olsak yapmayacağı şeyi yapıyorNeyse lafı uzatmayalım uzun lafın kısası ben ne yapacağımı şaşırdım birde sizden tavsiyeler edinmek istedimSiz olsanız benim yerimde ne yapardınız?Kız benden hoşlanıyor mudur yoksa sadece dost olarak mı görüyordur? Kızın gönlünü kazanıp arkadaşlıktan aşka dönüştürmek için ne yapmam gerekir?Tavsiyeleriniz nelerdir

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt