iltasyazilim
FD Üye
başlıktaki gibi kızla baştan başlıyoruz kız bana 1 hafta önce hissettirdi bu duyguyu tekrar tekrar yanında olup her zaman onunla olacağıma laf verdim kendi kendime lakin samimiyet ve bakışmalar değil nadiren kalem yürütüyo benden öyle sırası gelmişken kızı bir defa qRs maçına götürmüştüm bağlı sınıftan bir takım kişilerde vardı bu maç olayını pek sevmiş bana soruyo ne vakit maça gitcez diye bende dedimki valla bilmiyorum lakin yürüyerek gideceğimiz muhakkak dedim o da azıcık güldü emrindeki böylece yolu yürümek enayi işidir diye
pardon yazmayı unuttum :S birgün mektep çıkışı kız beni arıyodu işte bende onun yanına gittim ama beni aradığını bilmeden kız dediki bende seni arıyordum kalemini unutmuşsun deyince bir an göz göze geldik kalemi aldım kankamda oooo işi yürütmüşsün dedi alt doğalca bende sakın bozma dedim
sonuçta ben bu kızın peşinden koşuyorum lakin o bilmiyo çünkü ona daha önce başka biriyle çıkıyorum dedim
BEN BU KIZA YAZIN AÇILMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR SORUN OLUR MU??
pardon yazmayı unuttum :S birgün mektep çıkışı kız beni arıyodu işte bende onun yanına gittim ama beni aradığını bilmeden kız dediki bende seni arıyordum kalemini unutmuşsun deyince bir an göz göze geldik kalemi aldım kankamda oooo işi yürütmüşsün dedi alt doğalca bende sakın bozma dedim
sonuçta ben bu kızın peşinden koşuyorum lakin o bilmiyo çünkü ona daha önce başka biriyle çıkıyorum dedim
BEN BU KIZA YAZIN AÇILMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR SORUN OLUR MU??