Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim Kızla İletişime Geçmem Zorunlu Takviye Edin

Sevdiğim Kızla İletişime Geçmem Zorunlu Takviye Edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar, birincil bakışta aşk derler ya hani; işte ben buna yakalandım Geçen sabahleyin ev arkadaşımla kampüse gitmek için dolmuş beklerken kızı gördüm vuruldum sonra dolmuşlar dolu olduğu için kız binmedi dolmuşa yanına da arkadaşı vardı ben de kızlara isterseniz 4 birey taksi paylaşalım daha iyi olurdedim ve onlar da kabul etti kızın ismini cismini okuduğu bölümü falan öğrendim Uzun bir uğraşla kızın facebook twitter'ını falan buldum Taksiye bindiğimizin ertesi sabahı kıza etap olsun diye facebook'tan dün takside 5 lira düşürmüş olabilir misin?yazdım ama ileriye gidemedik bu konudan diğer Facebook profilinde arkadaş olarak ekleme kapalıydı ekleyemedim mesaj gönderdim yalnızca Twitter profili de kapalı ve daha sadece adını bildiği birisinin isteğini kabul etmez diyerekten demin takip isteği yollamak istemiyorum Derhal kızla nasıl iletişime geçebilirim, bunun en kolay yolu nedir diye sizden akıl alayım dedim Şimdiden teşekkürler

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt