Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim kızla konuşamıyorum nasıl konuşurum 7. sınıfa gidiyorum

sevdiğim kızla konuşamıyorum nasıl konuşurum 7. sınıfa gidiyorum
0
141

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar ben lise 1 sınıfa gidiyorum sınıfımda aşık olduğum bir kız var ama kızla hiç konuşamıorum bugun kıza sakız bile çok kuvvet ikram ettim ben bu kızın yanında nasıl gidebilirim yada nasıl bir ile bu kızla söylev şansı bulurum yardım ederseniz fazla sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
efendiler kız bana önerge etti fazla güzel çok ii + bizim kızlara seviorum filan demiş bide sabahcı devrede abisi var daha önce bir erkekle görmüşler okuldan alcaklarmış bu sefer benle görseler belli alırlar eğer kız bunu göze almışsa beni seviomudur bide kızın yanında kızarıorum konuşurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Selamın Aleykum Arkadaşlar Acilen Ben 8ci Sınıfa Gidiyorum Ön Sırada Oturan Kıza Aşık Oldum Ama Kız Başkasını Seviyor O Sevdigi Çocukla Bir Zamanlar Çıkkıyorlardı Ayrıldılsar Kız Onu Halen Seviyor Bende Kızı Seviyorum Kızla Samimiyiz Bugun Kızın Arkadaşı İle Kıza Haber Yolladım Seni Seviyormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar 8 Sınıfa Gidiyorum Yaklaşık 3 Aydır Kıza Platonik Aşk Yaşıyorum Ben Bu Kıza Nasıl Yakınlaşacağım Nasıl Muhabbet Kuracağım Ve En Önemlisi Nasıl Çıkma Teklifi Edeceğim Destek Edermısınız Kızla Arkadaşlığımız Var Lakin Böylece İyi Yok Yalnızca Okulda Görüyorum Msn sini Aldım Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt