Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdiğim kızla tanışmak için takviye

Sevdiğim kızla tanışmak için takviye
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 10sınıfta lisede okuyorum 9 sınıfın sonlarından beri hoşlandığım kız sınıfların karma olmasıyla birlikte benimle benzer sınıfa düştü Kızla tanışmak istiyorum fakat kız yanında 34 kızla beraber dolaşıyor ve ben onlarla beraberken yanına gitmeye çekiniyorum ve tanışmak için ona geçerli bir sebep sunmam gerekliymiş gibi geliyor Ne yapmamı önerirsiniz ?

Similar threads

kızla aynı okuldayız ben son sınıfım ve benden bir yaş küçük kimseyle çıkmıyor şuan lakin havalı bir kız sanıyorum ama ben iki hafta önce gördüm ilk olarak bu kızı, o günden beri tenefüslerde daima onu izliyorum onun bir kız arkadaşı var, defalarca onunla dolaşıyor ara sıra onları da bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Konunun 1 Bölümü 4 senedir hoşlandığım bir kız var , kıza daha gidip tek bir söz söyleyemedim (kız ise durumdan 3 senedir farkında olan), tek bir kelime bir konuşamadık , hayır böylece çok salak ve gerizekalı bir herif değilim , tersine yaşıtlarıma tarafından (gördüklerimi söylüyorum) daha hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt