Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim ve Görevlerim

Sevdiğim ve Görevlerim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 6 senedir tanıdığım ve çok sevdiğim kız arkadaşımla harika bir birlikteliğimiz var onu canımdan çok seviyorumOnun için herşeyden vazgeçerim kendi hayatımdan bile ve koşul hemen o yönde içten gidiyorÇünkü benim ideallerim vardı bu ülke için ve çocuk yaşımdan beri bunun için eğitildim fakat acilen o bunlara aleyhinde çıkıyor ve istemiyor ve elim kolum bağlandı lakin katiyen onu terk edememÇünkü onu canımdan çok seviyorum fakat ya bu vatana olan görevimi ve yapabileceklerimi sunmayarak kendimi ülkeme ihanet etmiş gibi hissediyorumama onun ikna etmenin yolu değil çünkü başıma bir şey gelmesinden çok korkuyorElim kolum alt ben aşkımı seçtim ülkeme ihanet ettimSanırım sevgi dedikleri buSiz olsanız ne yapardınız?

Similar threads

Hayatım boyunca bir fazla kız tanıdım Lakin nedense bugüne değin tanıdığım kızlar hep basmakalıp geldi bana Hayatım baştan başa defalarca dürüst insana gerçek aşka inandım Lakin yıllarca karşıma çıkmadı Ola Ki bir çok kişiden hoşlanmışımdır Lakin asla aşka dönüşmedi o kişiyi yakından tandığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba; Ilk Önce kendimi tanıtmak istiyorum, ben 20 yaşındayım 20 Şubatta asker olacağım üçbin nufüsluk bir ilçede yaşıyorum, işimden nedeniyle tanıdığım ve beni tanıyan insan epeyce fazla Kesin bir kariyerim var, güvenilir bir insanım Karşı nesil ile münasebetim 2007 yılında(15 Yaşında)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sedat Peker'in açıklamalarının akabinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programın birinci yarısında gazetecilerin soru soramaması reaksiyon çekerken, Soylu'nun argümanlarına Peker anında yanıt verdi.  Sedat Peker'in açıklamalarının akabinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt