Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevdiğim

sevdiğim
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sevdiğim SEN DESEM SENİ BİLİRMİSİN, SEN DİYE BİR DESEN ÇİZEBİLİRMİSİNBİR MESKEN BULAMADIM KENDİMEBÜYÜK AŞKLAR VARDIR HANİ BİLİRMİSİN ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, IÇTEN ÇÜNKÜ KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR SENİ HER ÖZLEDİĞİMDE KALBİME BİR YILDIZ ÇİZİYORUM SENİ NE KADARMI ÖZLEDİM? ARTIK KALBİMDE BİR GÖKYÜZÜM VAR ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN FAZLA HASRETİNİ YILLARDIR SEVGİMİN ÖYLE ÇOK MUHAFIZI VE DÜŞMANI OLDUKİ İNAN BAN SENİNLE ONLARI AŞTI VE İNANKİ SENİ SEVİYOR ALMAK BİLE BÜYÜK NİMET BENİM İÇİN NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE KÂĞIDA DÖKMEK İSTERİM ADIMI TEKRAR TEKRAR DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA UÇUMDAN DÜŞERKEN TUTUNACAK DALIM OLSAN ÖLMEKTEN YOK SENİ KIRMAKTAN KORKARIM ARAMIZDAKİ MESAFELER NEKADAR UZUN OLURSA OLSUN SONSUZLUĞA DIŞARI GIDEN BÜTÜN YOLLARA ADINI YAZDIM HANGİ YOLDAN GEÇERSEN GEÇ SENİ SEVDİĞİMİ OKUYACAKSIN KUYRUKLU YILDIZLAR VARDIR, DÜNYAYA YETMİŞ YILDA BİR GELİRLER, HALK MÜZIĞI ONU HAYATLARI BOYUNCA YA BİRKEZ YADA HİÇ GÖRMEZLERBEN GÖRDÜM O DA SENSİN BİRTANEM AŞKIM VAR DAĞLAR BİLEMEZ, SEVGİM VAR KİMSENİN AKLI ALAMAZ, BİRDE SEN VARSIN YA BİTANEM DÜNYADA KİMSE BÖYLE SEVEMEZ EN HOŞ DENİZ GİDİLMEMİŞ OLANDIR EN HOŞ ÇOCUK DAHA BÜYÜMEDİ, EN GÜZEL GÜNLERİM SENİNLEDİR VE SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM EN GÜZEL LAF DAHA SÖYLENMEMİŞ OLANDIR SENİ SEVİYORUM BİR ILK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE SEN ENGİN ACILARLA KAVRULAN BIÇARE YÜREĞİMDE, SEVGİ DAĞININ DORUĞUNDAKİ ERİŞİLMEZ BUZULU ERİTEN KIZIL GÜNEŞ BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM BUGÜNÜ YAŞIYORSAM EĞER, GELECEK HOŞ GÜNLERİN SENİ GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR BEN SENDE İMKANSIZLIKLARINI SEVDİM FAKAT ASLA UMUTSUZLUKLARINI DEĞIL BİRGÜN BİRİ ÇIKIPTA BİR ÇIRPIDA GÜNEŞE ADINI BUZLA YAZARSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYORDUR BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR GEÇİP DIŞARI GIDEN VAKIT DAIMA MUTLULUĞUN DORUĞUNDAYKEN GÜLÜNMEZ BAZEN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE UÇURUMUN KENARINDAYKEN BİLE GÜLÜMSEYECEKSİN BİR GÜN GELİP SORACAKSIN BENİ Mİ DAHA ÇOK SEVİYORSUN YOKSA TANRI'YI MI DİYEBEN HİÇ DÜSÜNMEDEN TANRIYI DİYECEĞİM VE SEN KÜSÜP GİDECEKİSİN LAKIN NEREDEN BİLECEKSİNKİ İÇİMDEKİ TANRININ SEN OLDUĞUNU Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem nemli saçlarımı düzelt Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına birdenbire değdir Günahsız ve ağlayan bir çocuk gibi konuşursam Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine bütün duygularımı yüklediğim,yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla KAC ZAMANDIR AGLAYAMADIM SANA AFFET BENI , HER CAGRISINDA BASKA SESLER ÖRTTÜ SESINI KALBIM SENINLE ÖZLEMIM SENINLE AH BIR KAVUSSAM SANA DOLDURSAM ICIMI SENINLE SENI COK SEVIYORUM Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ama asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!! Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve çivi içine gücenmiş suskunluğumun baş harflerisin KARANLIK GECEDE ÖNEMLI DEĞİLDİR YILDIZLARI GÖRMEK, GÜNDÜZLERİ YILDIZLARI GÖREBİLMEK MARIFET, AŞIK EDINMEK ÖNEMLI YOK, BİR ÖMÜR BOYU SEVEBİLMEK BECERI ISKELEMIN AYAGINDAKI BALIKLAR GETIRDI HABERINI, DEDILER ANCAK 'BIR DENIZ KIZI HABER UCURDU SANA' INANAMADIM,GOKYUZUNE BAKTIM ; MARTILAR GULUMSEDI BANA! UMUT YAZIYORUM BIR LEKE CICEGININ TAC YAPRAGINA NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır fazla sevdiklerim ve diğerleri fazla sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve Sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam Ne dünden daha az Ne yarından daha fazla Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum  

858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt