Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğime Mektup

Sevdiğime Mektup
0
279

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevdiğime Mektup şiiri, Sevdiğime Mektup şiir

Sevdiğim;
Sevmediğim uzaklarda olmasaydın,
Bu kadar olmezdim
Cıkmaz yollardan cktım senin icin
Desem nafile
Gittiğin yerden donulmez bilirim
Ama yokluğunda;
Sevda kokan gozlerini cok ozledim
Desem yine nafile;
Gittiğin yer uzaktır bilirim
Sevdiğim;
Sevemediğim uzaklarda olmasaydın,
İnan bana hic olmezdim
Siyah gozlerinin beni suzduğu yerde
Siyah yalnızlarım vardesem,
Ne kadar nafiledir?
Gittiğin yer azab mıdır?
Olmekten de uzak mıdır?
Siyah gozlerin neleri suzuyor?
Hallerinden kimler anlıyor?
Yokluğunu sevdiğim kadar,
Varlığını kimler seviyor?

Yazan:HALİL KORKUT

Similar threads

Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,935Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt