Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevdiğimi kendi ellerimle kaybettim, acilen ne yapayım?

sevdiğimi kendi ellerimle kaybettim, acilen ne yapayım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
biraz uzun oldu lakin lütfen okuyun arkadaşlar

bir yıllık arkadaşımdı başlarda ona karşı hiç o gözle bakmadım bakmak istemedim fakat son sevgili olmadan önce son 1 ay tavırları çok değişti daha yakın daha arkadaş canlısı hoşlandığını belirlenmiş ediyordu yanağımdan bile öptüğünü hatırlarım o sıralar bile hissettiklerimin aşk olduğuna inanmak istemedim kandırdım kendimi sonra bi şekilde denemk istedik sevgili olalım olmazsa arkadaşlığımıza devam edelim dedi bana lakin bağlanmayalım bir vakit birbirimize dedi cilalı dedim

1 ay sürdü ilişkimiz olmadı dedi sen benim için hiç bişey yapmadın sadece oturdun dedi yalanladım fakat bundan böyle fazla geçti sonra aralıksız tartışmalarımız oldu ve araya soğukluk girdi onu kıracak çok ağır şeyler söyledim fazla üzerine gittim lakin farkına vardımki doğrusu ben hiç bişey yapmamışım ona aleyhinde dediği gibi sadece oturmuşum ve onun yokluğu o son 2 ayda yaşadıklarımız şu lahza çok içimi acıtıyor

geçen gün reel duygularımı söyledim bi mailde herşeyi anlatıp seni seviyorum dedim cevabı ise ben böyle olsun istemezdim sana şimdiki tavrım ise ayrıldığımızdn yok ardından bana söylediklerinden sana iyi davrtanmak gelmiyor içimden çok doluyum sana karşısında o yüzden uzak kalmamız daha ii dedi

acilen ise ben onu yeniden elde etmek için gerçek bir çaba vermek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen destek edin arkadaşlar boş şeyler yazmayın lakin

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt