Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdiğimi mi seçmeliyim, beni seveni mi?

Sevdiğimi mi seçmeliyim, beni seveni mi?

Similar threads

Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum soner sarıkabadayı seven olmasaydı soner sarkabadayı seveni arıyorum saygın yetmez mi bana sevgin içilmez mi kana kana sevgin içilmez seven olmasaydı Seveni arıyorum gören söylesinnsonersarikabadayiseveniariyorum5c57bca6ac791pngalt :D:D :D:D :D:D​...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Merhaba Lütfen yardımcı olun Konu: Ben İstanbulda yaşıyorum Geçen yıl köy'e gittim Her yıl giderim Sevdiğim kız köy'de yaşıyor Ben o kızı seviyorum Ve sıkça göz göze geldik ben birazcık da olsa sevdiğimi belli etmeye çalıştım, ve oda bana karşı boş değil bence Sizce bu sene köye gittiğimde onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Takviye melekler !! Hangi Bölümü Seçmeliyim ? merhaba kızlar ben çocuk gelişimi bölümü okuyorum geçen sene bu bölümü seçtim, bu senede diğer dallardan tercih yapmamız lüzum Birisi erken çocukluk digeri özel egitim özel egitim için çok güç engelli bireylerle ugraşıcaksın diyorlar çocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
nasıl ayakkabılar seçmeliyim takviye lütfen nasıl ayakkanılar seçmeliyim topuklu mu topuksuz mu neye kadar ayakkabı seçiyorsunuz kızlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
merhabalar arkadaşlar, çok sevdiğim biri var ve bugün ona açıldım herşeyimi döktüm kız olumsuz bişey demedi olumlu bişey de demedi lakin çok fazla tanımıyor beni dışarda görüştük ama tamamen tanıması lazımmış ve ona sevdiğimi inandırmam gerekiyormuş ona sevdiğimi nasıl inandırabılırım? ona nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt