Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğimi nasıl söylemeliyim?

Sevdiğimi nasıl söylemeliyim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sınıfta hoşlandığım bir kız var Artık önümüzdeki 1 hafta içinde ona açılmayı planlıyorum Benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bir fikrim değil lakin ben yine de bunu ona anlatmak istiyorum

Sizce nasıl söylemeliyim bunu ona, nasıl bir tümce kurmalıyım, nasıl bir zamanda söylemeliyim?

Similar threads

Arkadaşlar ben lise 1 öğrencisiyim ve hiç sevgilim olmadı ve hiç birine çıkma teklifi etmedimŞimdi konuya gelelim sınıfta bir kızdan okulun birincil günü fazla hoşlandım ve 1 haftada ona ayrıntılarıyla bağlandım aklımdan çıkmaz oldu Sizlere sorularım olucak 1Sorunum utangaç olmam hoşlandığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım sabahları staja gitmek için 8 gibi evden cıkıyorum bundan 4 gün önce evden cıktım otobüse bindim sonradan bi daha aşağı duraktan yeşil gözlü benimle akran böylece hoş bi kız geldiki kalbim durdu nefesm kesildi bütün karsıma oturdu ona bakamıyordum cok degişik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar ben ne yapacağımı şaşırdımHemen anlatıyım meseleyi; Ben bizim sınıftan bi kızdan hoşlanıyorumYakın bi zamanda ona açılmayı da düşündüyordum(Bundan Böyle ondan hoşlanmadığımı hissetmeye başladımSeviyorum yaniOndan açılaktım)NeyseYeni birşey öğrendimBenim hoşlandığım kızın SIRA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selam herkeze Ben hikayemi daha önce yazmıştım ama şöyle özetliyim ben ece diye bizim okuldan bi kıza aşığım6 aydır ona aşığım o da benim onu sevdiğimi biliyor ve uzun vakit sonra işte 3 hafta önce biz yakınlaşmaya başladık hatta benden hoşlanmaya başladı ve biz buluştuk buluşma güzel geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ilk Kez herkese merhaba Benim fazla sevdiğim bir sevgilim varAma her şey sevmekle bitmiyor bu yıl liseye başlıycam yani ayrı bir ile gideceğim ayrılacağız mecburenbunu bir kaç kez söylemeye çalıştım lakin kavramak istemiyor onu üzmeden bunu ona anlatmak istiyorum ayrılmalıyız yakında ayrı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt