Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğimi Nasıl Söylerim ?

Sevdiğimi Nasıl Söylerim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar okulda bir arkadaşım bir uçtan bir uca fazla hoş bir kızla tanıştım Birazcık yakın davrandım ama bıktıracak değin yok ilgili diyelim o da hoş davranıyordu daha sonra arkadaşımın facesinden ekledim onu konuştuk falan tanışmış olduk sonradan arkadaşım ( O Kızın yakın arkadaşıdır ve kızdır) onu seviyormusun diye sordu bende bişey söylemedim hadi söyle aramızda kalacak dedi bende hoşlanıyorum dedim bana sevgilisinin olduğunu söyledi doğrusu ayrılmışlar fakat sık sık barışıyorlarmış bende birazcık uzak davrandım o günden daha sonra ama merhabalaşıyorduk yeniden mektep bitti hemen faceden konuştuk yaknlaştık ona sevdiğin biri var mı diye sordum o da var dedi ben de senin sevgilin var dı değilmi diye sordum hayır yok dedi ben de sevdiğin birey senin onu sevdiğini bilmiyor mu dedim hayır bilmiyor platonik takılacam dedi bende takma kafana o da seni seviyordur dedim acilen sorum şu ben ona onu sevdiğimi nasıl söyleyeceğim yüz yüze olsun facede olmasın istiyorum fakat şimdide söyleyemem yaz geldi ve ben çalışıyorum ona süre ayıramam ve aramız bozulur diye korkuyorum bu yüzden okul açılınca söylemeyi düşünüyorum ne yapmalıyım destek edin lütfen %999 beni seviyor yani eminim ayrılmış sevgilisinden Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşekkür Ediyorum

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt