Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevdigine inanmıyorum bi türlü güvenemiyorum

Sevdigine inanmıyorum bi türlü güvenemiyorum
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
16 yaşndaym 1 aydır bi çocukla çıkıyorum sevgilim çok yakın bi dostumun arkadaşı ve biraz deli doymuş oda 16 yaşnda bana aralıksız benimle evlenmek istedgini hiç bırakmıycagını çok baglandıgını fazla sevdigini söylerdi benim için erkeklerle kavga ederdi fazla kıskanırdı beraberken gözlerimin içine bakar gülerdi çalışmasına ragmen gece 2 ye değin arardı konuşurduk bazen 5 saat bile telefonda konuşmuşlugumuz olurdu
aradan 1 ay geçti ve bi arkadaşına beni bi türlü sevemedigini eski sevgilisini unutamadıgını söylemiş ve o gün akşamıda benden ayrıldı ayrıldıktan daha sonra arkadaşı bana bunları söyledi daha sonra bana böylece bi yalvardıki gidip arkadaşına sevmedigimi sanıyodum fakat yemin ederim fazla seviyomuşum demiş benim fazla yakın arkadaşım dedgm kişiyle beraberlerdi arkadaşım beni aradı çok fena aglıyo diye kendisi dedi ismini koluma kazıdım sevmesem yapmam diye telfonda aglıycak gibi konuşyodu arkadaşına kaç gündür uyku uyuyamıyorum demş ve bende sevmedigim halde birazda ben oynayım diye barıştım ama işler o kadar gitmiyo fazla canım acıyo onun sevdigne katiyen inanmıyorum güvenmiyorum ve yıpranan ben oluyorum ama ayrılmakta istemiyorum napmalıyım ?

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt