Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğini söyleyememek

Sevdiğini söyleyememek
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Lise3 Derslik Öğrencisiyim Benim Sevdiğim bi kız oda bana seni sevıyorum beni vazgeçme derdi ve ve gelecek gerçek dışı bile kurmuştuk hatta bana söylediği tek şey bn 2bi aylığı kaldıramam olmşdu lakin benden o ayrıldı 1 2 defa Ben yalvardım resmi olarak ve Barıoştık
acilen 3kez ayrıldık kız aksaray da bende gülağaçda yani ilçede aramız 30 dk biz ayrılınca ordan bi çocukla konuşmuş bana söyledi bende kızdım ve şuan onla çıkıyo
bana 2 gun önce Attığı mesajlar:
Kimse Sen Gibi Değil
hiç kimse Sen Gibi Sevmiyor Beni
İçim Yanıyor xxxxxx Kimseye Söyleyemıorum acı çekiyorum
Kız Seviyo Diyorum ama onla çıkıyo Sizce Artık ne Yapmam Lazm

bugun Gerçek Bi cvp İstiyorum senden doru söyLe Benle konuşmak istiyomusun gerçekden dedımbeni sevıosun onla nası devam ediyosuna acı çeçmıomsn dediğimde:
Senle konuşmak istiyorum lakin bi yandan istemıyorum birbirimizden opamıyoruz dedı onlada nie çıkdını bılmıyomuş ne yapmam lazım (

Similar threads

Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Mrb forum halkı ben 17yaşındayım 1sene okumadım şuan lise 2deyim 9sınıfın sonlarına içten yan sınıftan bi kızla çıkmaya başladım (takriben 3ay sevgimi içimde yaşadım) neyse yaz boyu çıktık bu kız abilerinden filan çekiniyodu bana diğer hesap açsana dedi bende açtım verir vermez şifreyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
merhaba arkadaşlar ben forumda açılan konulara hep bi açıklama yapardım bi tedavi arardım fakat kendi derdime bi türlü bi tedavi bulamadımbugün olayları taa bitmiş anlatıcamnerden nereye işte ne yapmam gerektiğine karar vericem vede ben onla facede tanıştımresimlerini gördüğümde fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
oofff napıcm ben bilmiyorum bundan böyle9 sınıftayken en yakın arkadaşımın sewdiği çocuk bana aşık olduona karşısında hiç bişey hissetmiyordum zaten o da bana hiç önerge bile etmedi çnkü arkadaşmdan nedeniyle nöyle bi şey olmayacağını o da biliyorduneyse 10 sınıf bitti o yaz ben o çocuğa aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Haziran ayından beri bi kızla konuşuyordum , 3 yıldır bi ilişki yaşamamış biriyim Ama daha önce fazla çapkınlığım vardı Bu kıza karşısında çok öbür hissediyodum hala hissediyorum biliyorum aşığım Aşk bu olsa lüzum Sadece konusuyoduk , geçen gün geldi bizde kaldı daha açık konuşmak gerekirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,872Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt