sevdiğiniz şarkı ve sözleri allahsız melek şarkı sözü allahsız melek sözleri şarkı sözleri kahrı zindan şarkısı arkadaşlar sevdiğiniz şarkıyı yazıp sonrada sözlerini yazarmısınız önce ben başlayayımmm dedofmiralay:allahsız melek Kabul et bitti işte sevmedin ve sevemedin istediğin de yapmadığım söyle ne var senin için ne fazla severmişim seni ne fazla severmişim meğer ağladığım da anladım ama sensiz her günüm hüzün gülme ağla her gününde ben fazla ağladım bugün göz yaşım sırdaş oldu dostun olsun daima keder Allahsız melek birdenbire şimdi gittin dertlerimle yalnızım sensiz kalmaktansa aşkım her gün ölüme razıyım dön bana sarıl bana dursun geçmesin vakit nasıl derdik önceden bitmesin hiç bir vakit bitti işte çaresizce mazi oldu dün gibi göğsünde sessizce ağladığı gün gibi Allahsız melek sevmedin beni onun gibi unut unut beni hayallerin gibi yalan yalan seninle her paylaşılan adın şerefsiz sevgilim ettiğini bul diye dua ettim rabbime bana çektirdiklerinle dertli başla her güne sevdim dedin sevmeden gördü herkes her şeyi kendimce git varlıklı pçlerinden öğren sevmeyi bende sana sevgi yok söktüm bundan böyle kalbimi sende durma sök kolaysa evimden hayalini Allahsız melek inkar et ben uyurken sen sevindin yalan mı bu çocuk fazla enayi fazla salaktı kaçar mı tebrik et aynada her gün gördüğün sureti hayat sana takdim etti yüz yılının ibreti bitti bak gördün işte göz yaşların sel gibi ağlıyorsun anladın fakat bulamazsın ben gibi Allahsız melek sevmedin beni onun gibi unut unut beni hayallerin gibi yalan yalan seninle her paylaşılan adın şerefsiz sevgilim öl dedin de ölmedim mi bunca yıldır göremedim kefen giyilir sorun değil sensiz mezara giremedim anla işte yokluğunla umutsuzluk günü gelir gamzelerimde tebessüm gözlerimse nemlidir ben gülerim aldanırsın ağladığımı bilmeden mutlu gibi mutsuzumdur bir anahtar sözcük vermeden Allahsız melek şimdi duy anla işte ızdırabım bitmedi sevgi bitti korku oldu gözlerimden gitmedi her zaman sorardın ağladığımda gözlerin niçin yeşil cennetimden yer yüzüne duygu yüklü bir akarsu tanık oldu melekler kurudu yandı bir şehir yem yeşil inciler oldu bundan böyle bir zehir Allahsız melek sevmedin beni onun gibi unut unut beni hayallerin gibi yalan yalan seninle her paylaşılan adın şerefsiz sevgilim :d045::d045::d045::d045: