Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevdiğinizi etkileyecek sözler

sevdiğinizi etkileyecek sözler
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sevdiğinizi etkileyecek sözler kadınları etkileyen sözler kızları etkileyen sözler kızları etkileyecek kızı etkileyecek Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibibir güz günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın vazgeçme! benim elimdir sakın unutma! Ben kimseyi böyle delice kıskanmadım, hiç kimseye böyle candan bağlanmadım, ben kimse için bir gün oturup ağlamadım Yalnızca senin için Aşkım Ben ne sevdalar gördüm söylenip söylenip bittiler; ben ne sevdalar gördüm hiç bilinmediler fakat sürdüler Ben seni çılgın gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Ben seni hatırlamamak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum Ben senin gözünde bir damla yaş olmak isterdimGözlerinde doğup, güzel yanaklarında süzülmek ve en sonunda sımsıcak dudaklarında kurumak için Ben sevdanın sokağında oturuyorum Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum Beni bir dakika yok bir saniye yok bir saniyenin onda biri dek sev Bir ıyl yok on ıyl yok bin ıyl mesut olurum Beni hayata bağlayan ve bana hayatı sevdiren iki şey vardır: Aşk ve serbest Aşkım için hayatımı feda ederim ama özgürlüğüm için aşkımı da feda ederim Benim bütün dualarım seninle Sen bir ömür boyu mesut olasın diyeYalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Bir bakışın manası hiç bir sözde yok! Bir görünüm ara sıra zehir bazen şifa verir Bir görünüm bir bakışı aslından muhakkak eder Unutma bir tanem sevenler her zaman gözleriyle yemin eder Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum Unutulmak korkusuyla her lahza ağlıyorum Rüyalarımda gördüğüm tarifi kuvvet kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlarUmut iklimine seni yazsınlar! Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Eskiler böyle der Gökusagini peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canimsin Sevgililer günümüz kutlu olsun Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyaıym Ve Bir Tek Bende Yaşam Var Biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için yeri gelince hatırlanacak SENSE YAKTIÐIM Ş İİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl dehşet verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız çılgın gibi çınlarsa bil ama bir yerlerde özlemişsindir beni  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt