Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı

0
292

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı sözleri
Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı dinle

Öğretmenim öğretmenim
Anne gibi sevdik sizi
Öğretmenim öğretmenim
Baba gibi sevdik sizi
Öğretmenim öğretmenim
Anne gibi sevdik sizi
Kardeşliği öğreten
Anne gibi sevdik sizi
Öğretmenim öğretmenim
Kardeşliği öğreten
Baba gibi sevdik sizi
Öğretmenim öğretmenim
Anne gibi sevdik sizi
Öğretmenim öğretmenim
Baba gibi sevdik sizi
Siz anlatan biz anlayan
Defalarca sizleri örnek bölge

Sevdik sizi öğretmenim çocuk şarkısı dinle *

Similar threads

Öğretmenler Günü Şarkıları Öğretmen Marşı Alnımızda bilgilerden bir çelenk, Nura doğru can atan Türk genciyiz Yer yüzünde yoktur, olmaz Türke denk; Nefret Edilen Şey bilmez soyumuz Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun; Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun Samimi Olarak açtık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
24 Kasım Öğretmenler Günü Şarkılar Sevdik sizi öğretmenim Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Baba gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Anne gibi sevdik sizi Kardeşliği öğreten Anne gibi sevdik sizi Öğretmenim öğretmenim Kardeşliği öğreten Baba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Biricik Öğretmenim çocuk şarkısı Biricik Öğretmenim şarkı sözleri Biricik Öğretmenim çocuk şarkısı dinle Biricik Öğretmenim Çocuk Şarkısı Sözleri daha yaşım dolmadan okula başlamadan tanıtmışlardı seni biricik öğretmenim yazmayı sen öğrettin yaşamı sen bellettin hesabı sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Anneler Günü Piyesleri Anneler Günü ile ilgili Piyes Sınıf ortamı Teneffüste olan öğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar Ön sırada oturan iki kız öğrenci kendi aralarında konuşmaktadır SELİN Neyin var Ayşe? Bugün çok dalgınsın Seni üzen bir şey mi var? AYŞE Bi ’şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Atatürk ile ilgili marşlar AtatÜrk Marşlari MUSTAFA KEMAL'LER TÜKENMEZ Tükenir elbet gökte yıldız, denizde kum tükenir Bu vatan bu topraklar cömert Kutsal bir ateşim ama ben sönmez İnanın Mustafa Kemal'ler tükenmez Ben de etten kemiktendim elbet Ben de bir gün geçecektim elbet İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt