Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiklerinize En Güzel Cuma Mesajları Bu Sayfamızda

Sevdiklerinize En Güzel Cuma Mesajları Bu Sayfamızda
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevdiklerinize En Güzel Cuma Mesajları Bu Sayfamızda Bu konu sevdiklerinize en hoş cuma mesajları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, cuma günlerinin anlamı ve önemini anlatan, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren, dargınların barışmasına sebep, dostların arkadaşların birbirlerine iyi dileklerini yollamasına vesile olan en hoş cuma mesajları ile sizlerleyiz 1549099360 1549099360 sevdiklerinizeenguzelcumamesajlaribusayfamizda5c556164d04d2sevdiklerinizeenguzelcumamesajlaribusayfamizda5c556164d04d2 sevdiklerinizeenguzelcumamesajlaribusayfamizda5c556164d04d2 Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini bakmak Aç cemalini göster diyarini Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana tekrar tekrar sana muhtacim, cemalini göster bana Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere Fena yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir Evlerimize mutluluk ihsan eyle Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme Darda ve muhtac atama Amin Şanslı cumalar dilerim Bir dua gönderiyorum hepinize, afiyet, mutluluk, rahat olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barıştırma dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun şanslı cumalar dilerim Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede alınma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede red varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede çaresizlik varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya parlak götürme gücünü ver bize Bahtı Açık nurlu, verimli cumalar Özünün hakikati ve yüzünün nuru üstüne yemin ederiz oysa, Sana duyduğumuz gereklilik, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Şanslı Cumalar Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme Uğurlu cumalar Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Allahım! Avantaj vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım! Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruzBahtı Açık Cumalar Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz oysa, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadarBahtı Açık Cumalar Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Bahtı Açık Cumalar Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine hayırlı cumalar Kul nâfilelerle bana aralıksız olarak yaklaşır, nihayet onu severim bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum Sevilen kullardan edinmek duasıyla cumanız kutsal olsun Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en şanslı kapıyı aç Hayırlı cumalar dilerim Allah'ım Üstünlük vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım Amin Cumamız mübarek olsun Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üzerine Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim Ya Celil, etme zelil, gönder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir Allahım! Bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla Bizlere merhamet buyur Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin Allahım! Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, yalnızca Sana sığınırız Sen bizleri koru Zorlama yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi sınav eyleme Allahım!