Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevecek böyle sevmeliyim kaybedeceksem böyle

Sevecek böyle sevmeliyim kaybedeceksem böyle
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevecek böyle sevmeliyim kaybedeceksem böyle 1549083138 1549083138 sevecekboylesevmeliyimkaybedeceksemboyle5c5522072893esevecekboylesevmeliyimkaybedeceksemboyle5c5522072893e http:img218imageshackusimg2186927zuzu65xl8 Bir gece dilim tutulmalı ay gökteyken, girdabına düşmeliyim yalnızlığın İhanetin adını bilmemeliyim veya uğramamalı yalanlar beynime Zindandan mektuplar yazmalıyım Penceremde bir karanfil solmalı, içimde tebessümler Bir yakın iklim olmalısın bana Ah ederken, gün görmemiş bir yıldız kaymalı Sevecek böyle sevmeliyim yasayacaksam böyle ​ Başucumda kara bir kitap bulunmalı her sayfaya adımı yazmalıyım Hayallerim gökte yıldızlaşırken, lanet etmeliyim şansıma, tutunamayışıma Aklıma geldiğin anlardaki kahroluşuma Sevecek böyle sevmeliyim kahrolacaksam böyle ​ Bir başkası dediğinde dik olmalıyım ya da tanıdık olmayan birisi, senin için içimin kan revanını görmemelisin Fırtınalar koparken içimde, dudaklarım süt liman olmalı Bilmemelisin yüreğimin ezikliğini Sevgimi darağacına asarken, ellerim titrememeli Sevecek böyle sevmeliyim kaybedeceksem böyle ​ Git dersen gitmeliyim, yalandan da olsa görmemelisin beni arkanda Daima köşebaşlarından bakmalıyım sana Her gün hayalin geçmeli kapımın önünden Sana benzeyenleri sen sanmalıyım Seveceksem böyle sevmeliyim, kanacaksam böyle ​ Veda edeceksem böyle etmeliyim Yanına bir yanını da götürerek, sessizce ayrılmalıyım bu diyardan Ben meçhule karışırken, sen kırmızı bir gül bulmalısın Ecel başucuma dayanırken kimse bilmemeli Seher vakti kapım çalınmalı, sen uykudayken, alem uykudayken, düşlerim, ümitlerim, hepsi uykudayken Ümidimi ismine gömmeliyim! Gözlerim boşluğa bakarken, hafiften bir yağmur yağmalı Sevecek böyle sevmeliyim öleceksem böyle​ seçme parça ​  

858,498Konular
982,036Mesajlar
30,016Kullanıcılar
terskoseSon üye
Üst Alt