Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

seven hani sevdiği için herşeyden vazgecerdi...

seven hani sevdiği için herşeyden vazgecerdi...
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
seven hani sevdiği için herşeyden vazgecerdi merhaba arkadaşlarım sizinle birşey paylaşacagım daha dogrusu canımı yakan birşeyi paylaşcamuzun ve güzel dışarı giden bir ilişkim var ben 19 yaşındayım bu yaşıma dek başta sevdimsevilmeyi de sevmeyi de ben 19 yaşımda onla tattım istedim kii onu kaybetmemk istedim kii mutlu olalım sorunsuz huzurlu bir ilişki olsun istedimya benn onun için herşeyden vazgectim sevdiğim herşeyden vazgectim cünkü seven herşeyi yapar biliyordum dostlarımı arkadaşlarımı herşeyi o istedi sacımı sag tarafa tararken sırf onun için sol tarafa taradım o istedii susmamı ben susttum cünkü seven herşeyi yapardı ben seviyorum peki niçin o yapmadı 3 seneyi doldurduk şuan ve bu 3 sene içinde tek bişey istedim o da onu gözetmek için istedim yapmadı 15 senelik arkadaşını silmesini istedim çünkü ona hasar veriyordu onu başka alışkanlıklara sürükliyodu sevdiğim adam bunu görmüyordu bana hayır dedi silmem dedi ona anlattım sana zarar veriyor dedim dinlemdi bagırdı cagırdı korudu arkadaşını hani seven herşeyii yapardı PEKİ NIÇIN O YAPMADI NEDEN vazgectiklerimden pişman değilim yine olsa yine benzer şeyleri yapardımagrıma gitti ne dek herşeyi cıkar beklemeden yaptıysam ben az da olsa karşılık istedim çünkü vazgectim ben o da bi kere bişeyden vazgecsin istedim zarar geliyodu cünkü onu seviyorum korumam lazımdısevenhanisevdigiicinherseydenvazgecerdi5c519f2ded0f6gifalt :cry: Cry :cry: derdimi anlattım mı bilmiyorum demek istediğim böylece şey var ki aralarından bunu şectim HANİ SEVEN SEVDİĞİ İÇİN VAZGECERDİ HERŞEYDEN BEN Mİ YANILDIM çoktan cavap yazana da yazmayana da tşk edrim  

858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt