iltasyazilim
FD Üye
Lütfen destek edin sizden tek isteğim bu sevgili 2019 ailesi buraya mesajımı gözyaşları içinde yazıyorum !:'(
Yaşım 16 sevdiğim kızda 16 yaşında Fakat beni sevmiyor :''(
Onun peşinden bütün 7 sınıfdan beri koşuyorum unut beni diyor fakat hatırından çıkmak basit yok diyorum :'(
Ne yapsam yaranamıyorum kıza Kıza 7 sınıfdayken Farklı dillerde seNi seviyorum yazdı o tüm sınıfın içinde seni sevmiyorum ben be ! diye Herkezin içinde bağırdı ve Btün sınıf bana güldü !!:'''(
8 sınıfdayken kız azıcık azıcık bana ısındı Ama kızın yanına bile gidemiyorum Bi Slm Nbr aramak bile fazla utandırıyor beni
Onun yanındayken Ellerim titriyor Azımdan Çıkıcak Söz Konu Bulamıyorum !!
Birde yanında arkadaşları varken fazla utanıyorum !:'(
Kız Bana Senden hoşlanıyorm dedi Fakat bak sevmiyorum hee dedi Aynen böyle :'(
Neden dedim boşver dedi Soruyorum benı seviyomusun diye Bşver diyip geçiyo ! :'(
Kız Msnde bana yazdıki eyer Bunu Dinlemek istiyorsan evet Seni seviyorum
dedi ama bu kızın bi kuzeni var kaşar :'( o beni seviyo lakin ona pas bile vermiyorum Toplu konuşmadayken Msnde Dedimki Dün söylediklerin gerçekmiydi deli kız dedim güldü sonrada dediki inanma ztn dedi
Okuyupda Takviye edenden Allah razı olsun Allah sevdiğine kavuştursun
Hergece ağlıyorumSeven insan ağlatmaz!!
Yaşım 16 sevdiğim kızda 16 yaşında Fakat beni sevmiyor :''(
Onun peşinden bütün 7 sınıfdan beri koşuyorum unut beni diyor fakat hatırından çıkmak basit yok diyorum :'(
Ne yapsam yaranamıyorum kıza Kıza 7 sınıfdayken Farklı dillerde seNi seviyorum yazdı o tüm sınıfın içinde seni sevmiyorum ben be ! diye Herkezin içinde bağırdı ve Btün sınıf bana güldü !!:'''(
8 sınıfdayken kız azıcık azıcık bana ısındı Ama kızın yanına bile gidemiyorum Bi Slm Nbr aramak bile fazla utandırıyor beni
Onun yanındayken Ellerim titriyor Azımdan Çıkıcak Söz Konu Bulamıyorum !!
Birde yanında arkadaşları varken fazla utanıyorum !:'(
Kız Bana Senden hoşlanıyorm dedi Fakat bak sevmiyorum hee dedi Aynen böyle :'(
Neden dedim boşver dedi Soruyorum benı seviyomusun diye Bşver diyip geçiyo ! :'(
Kız Msnde bana yazdıki eyer Bunu Dinlemek istiyorsan evet Seni seviyorum
dedi ama bu kızın bi kuzeni var kaşar :'( o beni seviyo lakin ona pas bile vermiyorum Toplu konuşmadayken Msnde Dedimki Dün söylediklerin gerçekmiydi deli kız dedim güldü sonrada dediki inanma ztn dedi
Okuyupda Takviye edenden Allah razı olsun Allah sevdiğine kavuştursun
Hergece ağlıyorumSeven insan ağlatmaz!!