Seven Uyudu Ama Sevilen Ayakta
Arkadaşlar Az once Televizyonda telefonla bağlanan bir izleyici anlattı bu hikayeyi gercekten cok guzel ve etkileyici beğendim ve paylaşmak istedim umarım okursunuzimagessevenuyuduamasevilenayakta5add15d5ae308gif
Dualarınızda herşeyin hayırlısını dilemeyi ve istemeyi unutmayın Siz Uyuyabilirsiniz ama sizi seven Allah uyumaz sizleri korumaya devam eder
Hz Rabia`tulAdeviyye Bir gece namaz kılmak icin seccadesini serer
Namazını bitirdikten sonra şoyle bir duada bulunur
Ya rabbi (cc) şu vakitte bir cok kimse uyudu,bir cogu sevdigine gitti,bende sana geldim,cunku benim sevdigim sensin
Sonra dua etmeye başladı ve dua ederken uyuya kaldı
imagessevenuyuduamasevilenayakta5add15d6c992c
Bir hırsız girdi evine biraz sonra,bakındı sağına soluna,oldukca az ve eski eşyaların oldugu fakir birinin eviymiş bu ev diye duşundu
Ama bir kac parca eşya almadan cıkmak olmaz diye duşundu
Torbasına doldurdugu bir kac parca eşya ile tam evden cikacakken birde baktıki kapı yok ! Az once girdigi kapı hic biryerde yoktu,her yer duvardı
Aldıklarını bıraktı ve tekrar cevresine baktı,kapı orada duruyordu
Tekrar torbasına doldurdu eşyaları ve tekrar baktı ki kapı yine yoktu!
Bu işlemi tam 3 kez tekrarladı Tam o esnada duvarlar dalga dalga yarilarak dediki
Ey hırsız ! Seven uyudu ama sevilen ayakta
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Arkadaşlar Az once Televizyonda telefonla bağlanan bir izleyici anlattı bu hikayeyi gercekten cok guzel ve etkileyici beğendim ve paylaşmak istedim umarım okursunuzimagessevenuyuduamasevilenayakta5add15d5ae308gif
Dualarınızda herşeyin hayırlısını dilemeyi ve istemeyi unutmayın Siz Uyuyabilirsiniz ama sizi seven Allah uyumaz sizleri korumaya devam eder
Hz Rabia`tulAdeviyye Bir gece namaz kılmak icin seccadesini serer
Namazını bitirdikten sonra şoyle bir duada bulunur
Ya rabbi (cc) şu vakitte bir cok kimse uyudu,bir cogu sevdigine gitti,bende sana geldim,cunku benim sevdigim sensin
Sonra dua etmeye başladı ve dua ederken uyuya kaldı
imagessevenuyuduamasevilenayakta5add15d6c992c
Bir hırsız girdi evine biraz sonra,bakındı sağına soluna,oldukca az ve eski eşyaların oldugu fakir birinin eviymiş bu ev diye duşundu
Ama bir kac parca eşya almadan cıkmak olmaz diye duşundu
Torbasına doldurdugu bir kac parca eşya ile tam evden cikacakken birde baktıki kapı yok ! Az once girdigi kapı hic biryerde yoktu,her yer duvardı
Aldıklarını bıraktı ve tekrar cevresine baktı,kapı orada duruyordu
Tekrar torbasına doldurdu eşyaları ve tekrar baktı ki kapı yine yoktu!
Bu işlemi tam 3 kez tekrarladı Tam o esnada duvarlar dalga dalga yarilarak dediki
Ey hırsız ! Seven uyudu ama sevilen ayakta
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar