Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevenler için en güzel sevgi nickleri

sevenler için en güzel sevgi nickleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sevenler için en hoş sevgi nickleri hoş sevgi nickleri en güzel sevgi nickleri en sevgili sevenler için nickler ölümüne sevenler için nickler Gülmek için mutlu olmayı bekleme,şayet sevinç gülüşünde saklıdırSakın aglayayım deme bilki bi yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış vardır Aglayışım terk edip gidişine yok Ben! Sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, senide sensizliğinide alıp gittin Dünyada özgün bir çekicilik varsa o da kalbindedirHayatının bundan sonrası kalbini güzelliği gibi geçsinSevenlerin için iyiki varsın Maviliğin gökyüzüne sığmayan sonsuzluğunda ve cümbür cemaat uykudayken güneşin doğuşunu bakmak gibi bir şey;sevdiğine sevildiğin için dua etmek Böylece mutlu ol oysa; güzellikler bile seni kıskansın Gözyaslarin yanağında nem değil dudaklarında kahkaha olsun Mutluluklar defalarca senin olsun Hayallere dalıp gitmem ben çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben çünkü birtek istediğim sensin Aramızdaki mesafeler ne dek uzaktan olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın İçimde bir SEVGİ var ta kalbimde Anlatılmayacak kadar derindeCanım desemsevdiğim, sevgilim, birtanem desem bütün sözler yetkisiz ASKIN icimde tarifsiz Bir gün bir rüzgar eserse oralara Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, unutma sende bana bir tutam sevgi yolla Cılgınça vursamda dalgaları kıyılara , bir rüzgarım sonucta İstesemde esemiyorum pek uzaklara, lakin benim varlığım defalarca orada senin yanına En koyu mavilikleri avucuna, en dürüst mutluluklari gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum Seni anayasanın 4200 nolu maddesine tarafından kalbimin en derin köşesine hap ediyorum avukat tutmana gerek yok bitanem, çünkü SENi ÖLÜMÜNE SEViYORUM Bir ilk gibi yaşayaçağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle Sakın ayrılmayalım sevgilim, gitsem bile yadellere Dünde,bügünde,yarında yüreğin değin yanındayımKendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy;Ben hep ordayım Bir gün zaman kayar ellerimden tutamazsın su baskını gibi akıcı yaşları kurutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sendeyim ama artık hatırlamamak istesende unutamazsın Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara, kulakların vakitsiz deli gibi cınlarsa,bilki biryerlerde özlenmişsindir Güller defalarca ellerinde açsın,fakat dikenleri batmasınsevda daima seni bulsun,fakat seni yaralamasınsevinç hep yüreğine dolsun,fakat beni unutturmasın Başka bir rengi sevmeyen renk ölür Ben seni seviyorum kalbim gök kuşağı İkiden bir çıkınça bir kalırmışYALAN! Sen gidince ben kalırmıyım sanıyorsun? нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєяуιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαzвυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя уαℓναяιяιм ∂öη∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη ;ѕєηѕιz уαραмαмgιвι мι gєℓισ ѕαηα ;ѕєηѕιz öℓüям∂ѕєм уαℓαη σℓυя ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!! вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιηஐ๑ :::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!::: уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη :::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ::: !!!υğяαşмα вαвα уσяgυη!!! *кιмιм вєη??? ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм?? уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α) ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк gнєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt