Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgi & Aşk & Dehşet

Sevgi & Aşk & Dehşet
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar

Önceki konumda başlık nedeniyle kilitlendiBazı arkadaşlar sallama filan demiş ama yazdıklarım doğruMecbur da olsa doktora gittim lakin tekrar değişen birşey yokBirde sizlerin düşücelerinizi olmak istiyorum

Ben çevremdekilerin tabiriyle psikopat biriyimbi kızı sevdim acilen 19 yaşındayım 5 senedir seviyorumkız önceleri bilmiyordu 3 sene önce söyledim fakat önce umut verdi sonradan kabul etmediSonra başkasıyla filan çıktı bende bunu kabul edemedim çıktığı çocuğu komalık ettim 3 ay 18 gün hapis yattımSonra çıktım bitmiş konuştum peşimi bırak filan dedi neyse bitmiş dedim baktım yanına tekrar biri beni görür görmez nispet yaparcasına hareket yaptı bende bunlar evde yokken evini ve arabasını kurşunladım bu olaydanda 5 ay 20 gün hapis yattım3 ay önce hapsiten çıktımŞimdi sizce kıza teklif etsem kabul eder mi ?

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt