Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgi Duvari...

Sevgi Duvari...
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksa

Kor karanlıkta acardık paslı gozlerimizi

Dilimizde akşamdan kalma bir kufur

Salonlar piyasalar sanatsevicileri

Derdim gunum insan arasına cıkarmaktı seni

Yakanda bir amonyak ciceği

Yalnızlığım benim sidikli kontesim

Ne kadar rezil olursak o kadar iyi

Kumkapı meyhanelerine dadandık

Onumuzde Altınbaş, Altın Zincir, fasulye pilakisi

Ardımızda gorevliler, ekipler, Hızır Paşalar

Sabahlan acıklarda bulurlardı leşimi

Oyle sıcaktı ki copculerin elleri

Copculerin elleriyle okşardım seni

Yalnızlığım benim supurge saclım

Ne kadar kotu kokarsak o kadar iyi

Baktım gokte bir kırmızı bir ucak

Bol celik bol yıldız bol insan

Bir gece Sevgi Duvarını aştık

Duştuğum yer oyle acık oyle secik ki

Başucumda bi sen varsın bi de evren

Saymıyorum olup olup dirilttiklerimi

Yalnızlığım benim coğul turkulerim

Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi

Can Yucel

Similar threads

En guzel sevgi şiirleri Unlu Şarilerin Sevgi ile ilgili şiirleri SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parcalanmış ustum başım camur icinde yanıp sonen ışığına duşe kalka giderim Nazım Hikmet Ran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Can Yucel Şiirler, can yucel'in şiirleri, Can Yucel Şiirleri oku, can yucel şiirleri bağlanmayacaksın, can yucel şiirleri aşk, can yucel şiirleri anladım Can Yucel Şiirleri SENGİ DERYA CAN YUCEL Daldı gozlerim Denizin o tirşe ve hareli gozlerine Derken Poseydon'la beraber Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Can Yucel Sevgi Şiirleri, Aşk Şiirleri Can Yucel, Can Yucel'in Sevgi Şiirleri Can Yucel den Sevgi Şiirleri imagessevgisiirlericanyucel5aedfc851f1f5 Sevgi Duvarı Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kor karanlıkta acardık paslı gozlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir kufur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Onemli En Guzel Aşk Şiirleri Onemli Aşk ve Sevgi Şiirleri Hikaye Senin dudakların pembe Ellerin beyaz, Al tut ellerimi bebek Tut biraz! Benim doğduğum koylerde Ceviz ağacları yoktu, Ben bu yuzden serinliğe hasretim Okşa biraz! Benim doğduğum koylerde Buğday...
Cevaplar
0
Görüntüleme
369
Unlu Şairlerin Aşk Şiiri Unlu Şairlerin En Guzel Aşk Şiirleri LAVİNİA Sana gitme demeyeceğim Uşuyorsun ceketimi al Gunun en guzel saatleri bunlar Yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Gene de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar soyleyeyim, İncinirsin Sana gitme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt