Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgi,Güven,Aşk ?

Sevgi,Güven,Aşk ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet

Başlayalım,şu anda bu 3 konu üstünde durmak istiyorum ve şuan yaşadığım başımdan geçen bir olayıda sizlere anlatmak istiyorumBunun ne olduğunu birde sizden duyim ona kadar hareket edeyim

bundan 23 ay önce Kasım 5 'te bir kızla çıkmaya başladımŞimdi üniversiteli olduğumuzdan dolayı o kız senin bu kız benim hayalim vardı birincil başlarda o hayallerim gerçekleşti ondan sonra ne olduysa olsu karşıma bir kız çıktı ama benim amacım birisiyle çıkmak ve onunla fazla takılmamaktıÜni 14 eylülde başlamıştı giderken 2 senelik çıktığı var kızın ve o çocukta bizim üniden mezun olmuş geçen senelerde mi bundan böyle bütün olarak bilemiycem işte o çovukla çıkıyorlar o vakit ben hiç görmedim daha ilk yıl zaten nerden tanıyayım herkesi 1 haftadaBen o zamanlar yurtta kaldım 2 ay orada birkaç problem oldu problemde şu

Benim yurttaki oda arkadaşım birgün geldi bana dedi şöyle bir kız var çıkim mi bende seviyosan çık önerge edim mi et ama erken dedim lay öyle bir başladı beraber dolaşıyoruz kız ben arkadaş bir tane daha birisi var yanımızda zamanla arkadaşımın aşık olduğu kız onu değilde beni sevdi bunu açık ve net gösteriyordu hal ve hareketlerinden fakat ben geri çekildim hatalı yapmadım arkadaşımaBu arada çocukta birazcık geri düşünceli tanışalı 23 gün olmuş kıza çıkma teklifi ediyor,kız çıkma teklifinden önce buna yaklaşmadı bile diyorum ya benimle daha fazla zaman geçiriyodu fakat ben geri çekildim,arkadaşın bundan önce bir sevgilisi varmış 6 yıl çıkmışlar sonradan kankası elinden almış sevdiği kızı bu hikayesini anlattıyodu aradabiz devam edelim

Çıkma teklifini eden arkadaşım kızdan yanıt olarak hayır çıkmak gibi bir düşüncem yok dost olarak olabilir ama kimseyle çıkmak istemiyorum kelimesini söylemiştabi bu olaydan sonrada bizde bu yakınlaşma devam etti taaa ancak kasım 5 inde teklif etmeme dek vede kabul ettiişte olaylar bundan sonra başlıyor

Benimle çıktığını öğrenen arkadaşım geldi sinirinden herkese terslettirdi erkekler bölümünde hani 6 sene çıktığını kankası zamanında elinden almış ya işte aynısını yaptım zannediyo lakin böylece olmadı kızla çıkmadılar bile kızda buna herhangi bir yakın olma göstermedi endi kendi kuruntu yaptı kafasında işte annemle tanıştırıcam babamla tanıştırıcam falan diye böyleydi her zaman daha sonra,herkesle aramı bozdu tehditler falan drken ben dayanamadım eve çıktım 3 kişi kalıyoruz evde kızda geliyor arada misafirliğe kalıyor benle beraber sonradan bitmiş yurda geri gidiyor

Kafam çok karışık ne yazdığımı bende bilmiyorum size kısa özet olarak geçimini sağlama bana us verin

ben kıza birincil başlarda güvenmiyodum bunu kendisinede söyledim sonradan baktım yanlışı var mı hatası var mı diye herhangi bir kötü gaye güttüğünüde hala çıktığımızdan beri hissetmedim ama ne bilim sevemedim fazla o yüzdendir sonradan kız geldi bana dedi sen bana niye güvenmiyosun ki ne yanlışımı gördün baktım içten söylüyor her dediğimi yapıyor fazlada kasmak istemiyorum bi fikrinizi alim sizce ne yapmalıyım

önce sevmek daha sonra itimat etmek en son aşk olması lüzumlu şuan seviyorum güvene gelince ? diyorum aşk var siz söyleyinTabi yazımdan olayı anlayabilirseniz

http:img138**************img1381997pic8075

858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt