Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Sevgi" ile ilgili bir kompozisyon yazınız?

"Sevgi" ile ilgili bir kompozisyon yazınız?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgi ile ilgili bir kompozisyon

Söylemesi bile şiddet geliyor insana baktığın vakit aynada görebileceğin diğer bir yüzhayatı anlatan resimlerdeki ola ki en anemik çizgilerbir denize bakarken,sonsuzluğu ve maviliği içinde hissettin mi hiç ya da bir gece karanlıkta yıldızları sayacak değin fazla sevdin mi?yalnızlıktan korktun mu, sevgisizliğinden korktuğun değin?siyah bir sevgiyi sevdin mi hiç?yaşamayı bırak,söylemesi bile zorlama geliyor insana bazenama hissetmesi hepsinden güç bencesevgiye dair fazla şey yazdım ama niçin tümü mutsuzlukla bitti?
Sevgi ile ilgili kompozisyon
Yazdıklarımı okuyormusun?okuman içinde sevmen gerekmiyorpaylaşmak istiyosan, sevmek zorundamısın mutlaka?dünya dönüyor ama bir gün duracakduracağını bilebile yaşıyosun fakat yok mi? O süre sevgi görmeden de verebilrsin sevginikarşılık beklemeden ,acele ile,vazgeçmedensevdin mi gerçekte hiç?

Sevmeyi seviyorsan,sevilmeyi düşünme! Neden romanı bitirdiğim vakit son sayfadaki en sevdiğim karakter ölüyor benim onu sevdiğimden habersiz*aramızdaki yıkık dökük köprüleri sevgimi birleştirecek?bilmiyorum

Gözlerimi birincil açtığımda bugerçek tiyatroda bütün roller şimdiden paylaşılmıştıbana bakan iki göz sevgiyle oyna diyordu sonrayıllar geçti aradan ve biz hala o tiyatro da oynuyoruzVe oynayacağızniçin sevmemiz gerektiğini bile bilmeden!!!sevmekten korkuyoruz biz Haklımıyız acaba?onuda bilmiyoruz tıpatıp bağlanmaktan ve unutmaktan korktuğumuz gibi

Sonra;bana bakan iki gözün son sözü şu oluyor;sevgini vermek için bir güle,yarını umma,bugün vero da korkuyordu geç kalmaktan galiba Uyandığımda RÜYAgördüğüme inanmamıştım Geç mi kalmıştım acaba?ne dersin yahut

SEVMENİNDE VAKTİ YOK MU VEFAT GİBİ *

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt