Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgi msjları

sevgi msjları
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sevgi msjları Hayatta iki birey tanıdımBirisi rüyalar değin uzakta sen, diğeri sevgililer kadar yakın benHayatta iki birey tanıdım Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda güya cümbür cemaat yabancı herkes darılmış banane derdimi soran var ne bilinen bir çehrene tarafa uzansam ellerim abes kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım Ayrılık kucuk sevgileri oldurur lakin buyuk sevgileri guclendirir Tıpatıp ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi Bizim de sevgimiz her zaman yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte elde etmek dilegiyle Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM  

858,475Konular
981,257Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt