sevgi nickleri Kalbim seni unutacak değin normal ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir Bir sevgi diledim gözyaşı buldum Bir dost diledim sırtımdan vuruldum Derdime deva diledim derdimin tiryakisi oldum Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum! Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir Kül olmuş alev yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak yok hasretini çekmek zorlama gülmeyi hatırından çıkmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor Sev lakin içten gelen olsun, gel fakat ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim batmış sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum *Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diyeBen dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim tüm dünyam SENSIN! *gülümsemek icin mutlu olmayi umma, olur ya sevinç gülüsünde saklidir ağırbaşlı aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim! *Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yana bir filozof gelmis,varlıklı adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim *Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum *Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir Aşık bir insansan mantığını unut, akla yatkın bir insansan aşkı unut Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben *Sen seni seveni göremeyecek dek körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek değin gururludur *Gidene kal demeyeceksingidene kal çağırmak zavallılaralana git aramak terbiyesizleredönmeyene dön aramak acizlere uygu *Sadece çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem *Polis bi gün 3 arkadaşın evine etken düzenlemişSizi milletlerarası kaçakçılıktan tutukluyorum demişAdamlarda ;Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?demiş *GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM *DUNYADA UC SEYI SEVDIM SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM ŞAYET SEVERSIN DIYE *seni denizdeki canlılara anlattım benin canım sevgilim balıkları bile aglattın