Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgi Seli

Sevgi Seli
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SEVGİ SELİ

Gun de zor gece de
Geleyim ya da sen gel
Gulmedik
Ağlamadık
Damla damla anılar gozlerimizde
Dolup taşan mutluluk mu
Uzunc de diyemem
Buğetleri aşan
Tukenmeyen ozlem bu coşan
Azgın suları delicesine
Beynimizden gonlumuze
Delercesine akan
Yıkılası engelleri sen de aş
Gel
Ya da gel de bana
Bentlerin ustesinden gelerek

Seckin GUNDUZ

Similar threads

2019 En Guzel Aşk Sozleri Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA… Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Gercek sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin Madem yalandı herşey, bıraksaydın oyle kalsaydı Bana son yalanın bende sevdimolsaydı Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa İki seceneğin var; ya kal, ya gitme ! Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkca doyamamak mıdır aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
En Guzel Kız İsimleri Yeni doğacak bebeğiniz kız olacak ve siz henuz adının ne olacağına karar veremediniz mi?Oyleyse goruntulediğiniz sayfamızda 2019 yılının en guzel kız bebek isimlerini gorebilirsiniz 2019 Yılında doğacak kız bebekleri icin en guzel isimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt