Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgi sözcükleri facebook

Sevgi sözcükleri facebook
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgi sözcükleri facebook En hoş sevgi sözcükleri Güzel sevgi sözcükleri facebook 2019 sevgi sözcükleri Facebook sevgi sayfalarını daha açık konuşmak gerekirse sevgi sözcükleri ile ilgili oluşturulmuş sayfaları dolaştım ve aşağıdaki sözcükleri, sevgiyi ifade eden hemde en iyi açıklayan cümleleri toparladım meleklerim Bu sözcükleri msn, face ve her yerde kullanabilirsiniz Hatta mesaj olarakta gönderebilirsinizsevgisozcuklerifacebook5c5576bdbf5cdpngalt :D:D :D:D :D:D 1549104825 1549104825 sevgisozcuklerifacebook5c5576bdc28acsevgisozcuklerifacebook5c5576bdc28ac sevgisozcuklerifacebook5c5576bdc28ac Seni arzulamak acı çekmekse o acıyı severek çekiyorum, seni hoşlanmak günahsa hiç çekinmeden günaha giriyorum, sana tutkun elde etmek ölmekse al sana canımı veriyorum Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen Geceyi sana yazdım güneşi sana, ateş ateş yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, baki aşk için hazır bu can adanmaya Sevenin gözyaşları denize döküldüğünde dalgalar sahile şu imzayı atar Seni Seviyorum Sen içimde büyüyen tutku, zamana tutsak olan umutsun sen bana hayat veren nefes ve olabildiğine mutluluksun! Şafak vakti yağan ham adam başına değin masum, gün batımında esen rüzgar değin çılgın ve okyanusun derinliğindeki inci adam başına kadar özelsin Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yüreğime ama üşümüyorum biliyorumki yüreğimdesin canım Hoşuna Gitmek ellerini tuttuğumda dertleri unutmaksa gözlerine baktıkça mutlu olmaksa seni öptüğümde heyecan duymaksa o zaman seni seviyorum Sarı giyer güneş olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer inleme olursun Kim bilir ola ki birgün beyaz giyer benim olursun Dışarda yağmur kalbimde rüzgar seviyorum seni dağlar kadar Yüreğim yanar gözlerim ağlar içimde sadece senin sıcaklığın var Sen ara sıra dudağımda bir gülücük yüreğimde bir alev bazende gözlerimden akan bir yaşsın lakin sen daima benim ufacık kalbimde çok büyük bir parçasın Ben buzlu mermerler üstünde kaymasını bilmesemde, çılgın kanlı yüreğimle sevmesini bilirim canözüm Sev seni seveni dağlarda çoban olsa bile Sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsa bile mutlu görünmek istiyorsan sevmeyi bileceksin doğrusu seviyorsan ömrünü vereceksin Günahın özüyse seni hoşlanmak cezam cehennem olsun Denizi olmayan bir şehirde bir başka sever insan tıpatıp denize olan hasreti gibi tutkundur sevgine işte bende bu şehirde o kadar tutkunum sana Bir destan yazar gibi defalarca gündüz gece ben daima seni yazmışım yüreğime el altından Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonradan terket dediler Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun bundan böyle sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret edilen şey ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana ele vermek, daha sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve hoşlanmak kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilliğin çirkinliğine seçim etme,ve o kadar bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için şimdiden ölmüş olsun Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende bütün umutlar,sende bütün duygularBeni sende arama,ben bundan böyle senin olmuşum Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben fazla güzelim beni al diyordu Onu aldım fakat hoş olduğu için yok seni gördüğünde utansın diye Ne içimde seni hatırlamamak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek değin güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Güller her zaman ellerinde açsın, lakin dikenleri batmasınSevda her zaman seni bulsun,ama seni yaralamasınMutluluk her zaman yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki sözcük söylüyorumSENİ SEVİYORUM Ne seni unutacak kadar süre geçecekne de geçen süre seni unutmaya yetecekbırakıp gittim diye unuttum sanmavakit alışmayı öğretir unutmayı KATIYEN Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut doymuş omlet haşlanmış sevgi bir dilim arzu ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? Ben seni Bir Kum Parça Başına Adını Yazacak Dek Yok Sahildeki Bütün Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum Biz her ne dek sosyetenin işlenmiş taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım yaşam yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya bedel Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni ama ne yollar aradım o sevdaya fakat bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi veya geri çevrilmesi kayda değer değil kayda değer olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gölgeler düşsede yüreğinin üzerine güneşini sakın söndürme, umut yahut yarınlar uzaktan kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt