Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgi Sözleri

Sevgi Sözleri
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sevgi Sözleri Akşamlardan, gecelerden,senden uzağım Şiirlerim rüzgardır uzaktan dağlardan esen Sakin sular gibi azalacağım Bir gün, birdenbire çıkıp gelmesen Gemiler yaptım, kağıt gemiler Sevdamı yükledim herbirine Attım denize Denizler, Denizler sesimi bilirler Söyledim, kağıt gemilerimi Sana getirecekler Sabahları seviyorum, insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, ufacık bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, geceleri yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim Ve en çokta seni sevdim, Her Zaman yokluğunda Sen, Anemik baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında bitkin gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin Bulutlardaki gizli düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak değin güç, Sensizlik vefat kadar acı… Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun, Seni, ya orada bırakacaklar, ya da, çıkarırken canımı alacaklar aşkım Her mevsim kalbimde kır çiçeğim benim Dualarım sana gözbebeğim benim Ölsem de vazgeçmem tek dileğim benim Sen benimsin ben de senin Sonsuza dek ant ederim Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem oysa nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun Yedi bambaşka iklimden, Yedi değişiklik arı getirseler, Yedi değişiklik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi öbür çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz sen hala anılarımın en beyaz yanısın sen buğulu bir camın peşinde izlediğim hayatın yarısısın sen sağanakla gelen sabahlarda çok eski bir şarkının adısın Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en hoş kızı Sen kalbimde en tatlı sancı, sen tüm varlığımın şirin hırsızı Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Ne süre tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer, Ne zaman gözlerin gözlerime değse, Samanyolu’nda bir yıldız düşer Bezginlik çekecek dek gücüm acı çekecek dek sabrım kalmasa da Seni sevecek dek kalbim daima vardır Hani dağlarda dört mevsim erimeyen kar ola ki; yokluğunda yüreğimden eksilmeyensin sevgi Çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla ayrıldın benden, Fakat ben akarsu bardağında bırakılan dudak payı değin bile öbür kalamam senden… Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, Kalbimi, Ümit etmeyi… Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim ola ki seversin diye… Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ancak resmini öptüğüm andır… Bir gün yaşlar süzülürse o hoş gözlerinden Bil fakat bir tanem yokluğundan öldüğüm andır Aşkınla sararıp solacak kadar Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek değin Seviyorum desem inanır mısın?  

858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt