Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgi Üzerine Önemli Sözler burada melekler!

Sevgi Üzerine Önemli Sözler burada melekler!
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgi Üstüne Manâlı Sözler burada melekler! Sevgi Üstüne Manâlı Sözler Manâlı Sevgi İle İlgili Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve Sevgi Sözleri mesajları arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizler için birbirinden anlamlı ve fazla güzel kayda değer sevgi sözleri paylaşıyor ve sevgi doymuş yürekler ve ortak sevgiler diliyoruz hepinizesevgiuzerineonemlisozlerburadamelekler5c5567ca3d777alt 1549100998 1549100998 sevgiuzerineonemlisozlerburadamelekler5c5567ca6def1sevgiuzerineonemlisozlerburadamelekler5c5567ca6def1 sevgiuzerineonemlisozlerburadamelekler5c5567ca6def1 Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Yedi öbür iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi öbür çiçeği dolaşsa yedi bambaşka çiçekten bal yapsa senin değin tatlı olamaz Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da Kalbimin attığı da bir reel, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye muhalif ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için her zaman teksin! Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben defalarca ordayım! Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! Eğer seni nasıl ve ne dek sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil ama seni fazla seviyorum? Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Halk onu hayatı her tarafında şayet bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum lakin kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Karanlık gecede kayda değer değildir yıldızları bakmak Gündüzleri yıldızları görmek beceri, abayı yakmak kayda değer değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonradan ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de Ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük reel Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın Ne seni unutturacak dek zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma süre alışmayı öğretir unutmayı asla Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım olur ya lakin aşkım senden sonra olmayacağım inan Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok arzulamak, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer Birgün bana soracaksın,beni mi yahut hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir vakit bilmeyeceksin ancak benim hayatım sensin Hadi uyandır beni söyle gördüğüm vakitsiz bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gerçekte yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten Gözlerin dere kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Buruk hasret doymuş geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Rüzgar alabildiğine kavgacı,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat yarı bir liman Tıpkı gözlerindeki rahatlık gibi Nasıl oysa uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Önce düştüğümde kalkmayı, daha sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim! Acı ve üzüntü bir yıldız kadar uzaktan, mutluluk gözbebeğin dek yakın olsun Umutların gerçek, gerçeklerin sevinç, mutlulukların sonsuz olsun Bir lahza buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin vakitsiz takılırsa, kulakların zamansız çılgın gibi çınlarsa bil oysa bir yerlerde özlemişsindir beni Gençliğine güvenip erken derken şayet elveda bile diyemezsin giderken Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla ufak melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni öyle çok seviyorum oysa