Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgi ve ayrılık üstüne nickler

sevgi ve ayrılık üstüne nickler
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sevgi ve ayrılık üzerine nickler Ayrılığın acısını bende öğrendim ağlamayın ben sizden de beterim eğer içiniz de gözü yaşlı yoksa ben tasa liyim hepinize yeterim!! Şu an kalbime fazla kızıyorumBenim içimde bana ait olduğu halde senin içn çarpıyor Bir kar tanesine değin beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem Seven bir defa ÖLÜR,Ölen bir defa GÖMÜLÜRBenim sevgim ne ölür ne de gömülür! askim kedinin cigeri sevdigi gibi bende seni seviyorumsakin beni kasap koselerine gonderme cigerimi sokup alma Beni unutsun demişsin lakin söylermisin sen HATIRLANMAYA DEĞERMİSİN!!! yaşam yollarda çizilmiş olsa bile bu yollardan birini seçeceksin seçtiğin yolda ölüm olsa bile selam verip geçeceksin AŞK acı şaraptırkadehi dudaktır içersen ızdıraptır goz yaşın silinmez kıymetin bilinmez sonun bir AYRILIKTIR Denizleri seviyosan dalgalarınıda seveceksin, sevilmek istiyosan önce sevmeyi bileceksin, korkarak yaşıyosan yanlızca hayatı seyredersin Kıskanırım seni ben, kıskanırım kalbimden, bu nasıl aşk allahım öleceğim derdimden gecelere inat güneş doğsa güneşe inat yağmur yağsa aşkımın sonunda ayrılık olsa ayrılığa inat seni seveceğim aşkım seni izlemesi için bir melek görevlendirdim gelip bana birşey söyledi bir melek bir melegi izleyemez dedi Seni sordum sokak lambalarına bekleme gereksiz yere gelmez dediler boynumu büküpte baktım onlara halime acıyıp zavallı dediler Sana bir gül sundum kokla ama soldurma sana gönlümü sundum sev ama parçalama sana ömrümü sundum yaşa fakat harcama Bir yolcu bekliyorum birgün gelecek bir alın yazısı çiziyorum daima gülecek ve bir kalp tanıyorum senden başkasını sevmeyecek  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt