Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilerimle - Alişan..

Sevgilerimle - Alişan..
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sen benim boyle gorunduğume bakma lutfen
Benimde bazı romantik duygularım var
Cozul dudak dilim beni aşık olan anlar
Hayret kalmadı bende eski tavırlar
O eski tavırlar
Seni seni cok seviyor kalbim
Şimdi gozun aydın sana emanetim
Seni seni seni cok seviyor kalbim
Sensin aşkın eline son ziyaretim
Gonlume gore birini bulduguma gore
Neden kacıyordun sanki goz gore gore
Değiştim ben mutluluktan uctuguma gore
Hayret edenlerede sevgilerimle
Sevgilerimle
Seni seni …

Similar threads

Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
OLMUYOR Baktığım her yerde seni gormekten, cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde belkide alıştım Eskisi gibi olamam artık, inan cok değiştim Biraz kırıldım, biraz gucendim, inan vazgecmedim Bırak dedim, alev alsın herşey, kacamazsın Uyandığımda seni kim sondurur bilemem ama, yine zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kırıcı Mesajlar kısa Kırıcı Mesajlar facebook uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!! Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma! Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt