Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgili bulamıyorum takviye

Sevgili bulamıyorum takviye
0
168

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında 176 boylu 65 kilo bi erkeğim hayatımda hiç sevgilim olmadı şayet çok yakışıklı değilim fakat birsürü kızla iyi geçiniyorum ve bi türlü bişey olmuyo bide en büyük sorun mektep ortamı okulda bir kıza teklif etsem hemencecik dalga geçerlerki bende sevdiğim kıza arzetmek isiyorum yardımlarınız bekliyorum teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Efendiler bayanlar başta herkese merhaba Ben 9 ay önce bir kıza aşık oldum her gün daha çok sevdim Kızla yalnızca bir defa konuştum o da havadan sudan Kız beni 2 ay sonra whatsapptan engelledi benzer okuldayız bu aradaİşte okulda ben sürekli gözlerim onda alamıyorum bi türlü o da bundan rahatsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar yaşım 18 bundan 3 yıl evvel 8sınıfta oldğuum zamanlar bi kıza vuruldum ilk aşkımdı Sahiden aşık olmuştum aşkı hissetmiştim bana bişeler olmuştu kızla fazla hoş anılarımız olmuştu okulda olsun tenefüste olsun hiçbir süre sonunda randevulaşma öneri ettim düşünmek istemiş ilkden bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ben bu sene lise 1 e geçtim yeni mektep yeni arkadaşlar vs Bende Şu esas değin bütün emolardan fazla aşırı nefret ederdim ve nolursa olsun bi emo ile çıkmicam derdim veee büyük son okulda emo bi kız gördüm lakin aşırı değil yalnızca saç stili benziyo yada ben öle göz önünde bulundurmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ilk Olarak şuana kadar 4 kere sevgilim oldu Birincil sevgilim 5 sınıfa giderken olmuştuOnunda 23 hafta gibi takıldım sonra gelmedim yanına ayrıldık İkinci sevgilim böylece sevgili denmez fakat yan mahalleden yapmıştım, buluşacaktık fakat ben istemedim onu beğenmedim bıraktım Üçüncü sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt