Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgili forumdaş ailesine

sevgili forumdaş ailesine
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sevgili forumdaş ailesi size duygularımı iletmek istedim
sevgili forumdaş ailesi sizi çok seviyorum harika bir sitemiz var ve olağanüstü üyelerimiz var ben forumdaş net sitesine girdigim vakit tüm sıkıntılarımı unutuyorun ve sahiden çok fakat fazla harika bir sitemiz var
emegi geçen herkese çok teşşekkür ederim
saygılarımla
cemre gizem özen *

Similar threads

sevgili forumdaş ailesi size duygularımı iletmek istedim sevgili forumdaş ailesi sizi cok seviyorum harika bir sitemiz var ve harika uyelerimiz var ben forumdaş net sitesine girdigim zaman butun sıkıntılarımı unutuyorun ve gercekten cok ama cok harika bir sitemiz var emegi gecen herkese cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Merhaba forum tr ailesi sizleri seviyorum ) Bu zamana dek sizlerle sık sık sorunlarımı paylaştım,yardımlarınızı ve düşüncelerinizi hiçbir zaman esirgemedinizHepinize şimdiden teşekkür ediyorum Ben 20 yaşındayım ve şuanda üniversite öğrencisiyimYaklaşık 1 ay önce bir kızla tanıştım ve ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Merhabalar İkilemde kalmasam size sormam kendim hallederdim fakat size bir zihin danışmak istedim kısa keserek olayı anlatıyım Aynı sınıftaydık böylece arkadaşça değildik tabiki geçen yaza değin,selam verdim baya baya iyi arkadaş olduk hala da öyleyizŞu an fazla yakın 2 dostuzKimseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Halk TV ailesi yeni bir transferle genişliyor. Medyanın usta ismi İsmail Küçükkaya Halk TV'de olacak. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak. Halk TV İdare Heyeti Lideri Cafer Mahiroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Halk TV'nin daha da güçlendiğini belirterek şunları söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Halk TV ailesi yeni bir transferle genişliyor. Medyanın usta ismi İsmail Küçükkaya Halk TV'de olacak. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak. Halk TV İdare Heyeti Lideri Cafer Mahiroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Halk TV'nin daha da güçlendiğini belirterek şunları söyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,808Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt