Sevgiliye sabah ne yazılır?
Sevgiliye Günaydın Mesajı Kısa Sözler
- En tatlı hayallerimi süsleyen sevgilim, günaydın.
- Gözlerini, bugüne öyle bir aç ki her şey istediğin gibi gitsin bebeğim, günaydın.
- Güneşe herkese doğuyor. …
- Günün, kahvenin ilk yudumu kadar harika olsun! …
- Her günüme adını yazdım. …
- Günaydın yeni doğan masum tatlı güneşim…
Flörte sabah ne yazılır?
GÜNAYDIN MESAJLARI Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana.. Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın. Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ayısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.
Bir erkeğe nasıl günaydın mesajı?
Yan yana ayrı yazılır, biz hep sımsıkı olalım. Hep yanımda olduğunu bilmek çok güzel kocacım….
Günaydın…
Günaydın baharım
günaydın sabahım seninle güne merhaba derim seninle günü bitiririm sevgilim. Denizin özgür maviliğinde bulutların saf renklerinde ve sabahlarımın güneşinde buluyorum seni aşkım
günaydın.
Günaydın mesajına ne yazılır?
+ sana aydın tabi, hayat sana güzel mını sikim. -hayırlı sabahlar. +tamam ozaman.
Erkek sevgiliye ne yazılır?
~ Hangi duamın karşılığısın inan bilmiyorum ama seni tanıdığım güne şükürler olsun hayatım. ~ Seviyorum seni, gerisini boş ver gel benim ol aşkım. ~ Sen benim ailemsin seninle mutsuzluğa bile varım ben iyi ki sevmişim seni sevgilim. ~ Seni sevmeye herkesin yüreği yetmez sevgilim, sen bana aitsin, benimsin.
Uzaktaki sevgiliye ne yazılır?
Uzaktan Sevmekle İlgili Sözler
- Unutma sevdiğim ne kadar uzakta olursam olayım yine sendeyim. …
- İster uzaklarda yaşa isterse de kilometreler girsin araya. …
- Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. …
- 8. Benim yanımda değilsin ama hep aklımdasın. …
- Unutma sevdiğim; sadakat mesafelerle ölçülür.
Oct 1, 2021
Günaydin yerine ne denir?
Amin. Hayırlı günler,
günaydın.
Gün aydın olsun ne demek?
Sen de beni görmekten mutlu ol. Seni gördüm benim günüm aydınlandı. Senin de günün
aydın olsun; ”
demektir. Şu ölümlü dünyada, türünüzden birisini görünce, ondan selamı, ondan “
günaydın”ı, ondan bir sıcak gülümsemeyi esirgemeyiniz.