Sevgili seçerken aman dikkat! Sevgili seçerken aman uyarı! Meğer içten insan değilmiş! Nasıl böyle bir hata yaptım, azıcık daha tedbirli olsaydım böyle olmazdıderiz demesine de, her zaman aynı yanlışa düşer, hiç olmayacak birini seçeriz Yeniden yanlış yaptım bir daha asla iyi tanımadan (!) birlikte olmayacağımBu nakarat böyle uzar gider Peki neden bu yanlış seçimleri yapıyor insan, biliyor musunuz? Bakalım niçin seçtiklerimiz kötüçıkıyor, neleri görmezden gelip, atlıyoruz, neleri görmemiz gerekiyor: Biraz ama biraz temizliğe uyarı etmeyen bir görüntüsü var lakin ara sıra böyle, yoksa çoğunlukla çekici biriMantık hatası yapmıyoruz merak etmeyin Temizleme konusuyla çekiciliğin bir ilişkisi değil kesinlikle Doyurucu bir ilişkiye duyduğumuz arzu bize bu mantıksız sözleri (kasten) söyletiyor Biz söyledik, fakat siz söylemeyin! Azıcık fazla içiyor benzeri, fakat olsun, kim içmiyor oysa?! Ayrıca o içmesin de kim içsin, geçirdiği dehşet çocukluk dönemini ben yaşasaydım şimdiye şimdiden alkoliktimGüya cümbür cemaat el bebek gül bebek büyümüş de, bir onun çocukluğu fena görünürde bu adam kalıbında durduğu gibi değil Bayrak Direği! Yahut bir daha gönderemezsin O son cadı sevgilisi neler yapmış benim canıma!Kim bilir sizin canınız neler yaptı o zavallı kıza Sorun soruşturun bakalım, ola ki kendinize de bir pay düşer Şimdiye dek bütün sevgilileri cadıydı da bir siz mi meleksiniz? Abartmayın Adam bitmiş hatalı, iyi bir ilişki referansı bile yok Siz neye güvenip onunla birlikte olacaksınız? Ola Ki sizden sonraki sevgilisi de size cadı diyecektir! Kaç yaşına gelmiş, hala evlenmemiş Galiba hayatının kadınını bulamamış Herkes böylece fena durumda ki nasıl bulsun Lakin iyi olmuş, artık birlikte bir ilişkimiz olacakO, bu çok iyi ilişkilerden her gün yaşıyordur, öbürü için de süre kalmıyordur Şayet de o iyi bir insandır da, layığı olabilecek birini bulamamıştır Yani o kadar fazla çalışıyor oysa, iyi bir hayatı olsun diye Bana artı vakit ayıramıyor lakin beni sevdiğine eminimBiz de eminiz, sık sık katıldığı iş toplantılarını şöyle bir yoklayın, bakalım aslında hangi meslekle meşgul Hayatınızı meslek (!) toplantılarından dönmesini bekleyeceğiniz bir erkeğe adamak istediğinizden belirlenmiş misiniz? hayıııır!İyi o süre, bu da olmadı Evi çok düzensiz ama onun kişiliği o kadar OlsunEee, ilişkiniz baştan başa bundan böyle siz toplarsınız evini, onun da size ihtiyacı vardı zaten Sizin de tüm istediğiniz; şöyle dağınık bir adam bulsam da, evini toplasamdı Şaka yapıyoruz muhakkak Bunu bir gün yapacaksınız, iki gün yapacaksınız, üç, dört İnsanlardan defalarca uzaktan durmaya çalışıyor defalarca çok darbeler yedi görünen o kiAdam antisosyal işte!!! Siz de öyle, aradığınız da böyle biriydi yok mi? Saçmalamayın, tekrar tekrar bunun tersi hayaller kurmaz mıydınız? Ne tez unuttunuz O yüzden siz hiç bu ilişkiye niyetlenmeyin, bozacaksınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.